De Adobe Experience Cloud is de Commerce Suite van Adobe (voorheen Magento). Met deze suite kan je eenvoudig de hele klantervaring beheren van je e-commerce met real-time data, schaalbare personalisatie en de nieuwste functies.

Experience Manager Sites (CMS)

Kortgezegd is de Experience Manager Sites (CMS) een gebruiksvriendelijk contentmanagement, maar dan slim. Door de ingebouwde kunstmatige intelligentie is het mogelijk om sneller content te produceren. Het contentmanagementsysteem van Adobe is  schaalbaar, flexibel en veilig. Het is een cloud based systeem waardoor het vanuit elke plek te beheren is. Door de robuuste functionaliteiten en flexibele hulpmiddelen kan je bezoekers zeer gepersonaliseerde ervaringen geven, specifiek voor de beoogde doelgroep van je webshop.

Zeer gebruiksvriendelijk voor marketeers en contentbeheerders behoord de Experience Manager Sites tot de top van CMS’en voor e-commerce.

Experience Manager Assets (DAM)

Een DAM systeem is de basis van je marketing-ecosysteem.De Experience Manager Assets is een cloud-native DAM. DAM staat voor de afkorting van digital asset management. Het is als het ware een centrale opslagplaats voor al je content, om de waarde ervan te maximaliseren en merkconsistentie te garanderen. Zeker als je een Adobe Commerce webshop hebt met veel uitingen kan Experience Manager Assets je veel tijd besparen.

 

Adobe Commerce (Magento)

Als centrale motor van de Adobe Experience Cloud staat Adobe Commerce Cloud. Dit e-commerce systeem is ook wel bekend onder de naam Magento. Over Adobe Commerce en de voordelen schreven we al eerder. Als meest gebruikte e-commerce platform is deze zeer geschikt voor gebruik van de middel grote en grote webshops. Denk hierbij aan +5miljoen omzet per jaar.

Het resultaat

Adobe Experience Cloud is niet alleen hoogwaardig in kwaliteit maar ook zeer geavanceerd. De vele modules en features zorgen voor een absolute top prestatie van je e-commerce.

Wil jij ook met itonomy overstappen naar een nieuw platform?