Het eerste Adobe event voor Magento webshops

Terug naar het overzicht

Adobe organiseert eerste roundtable voor Magento webshops

Itonomy organiseert als eerste Magento Partner een roundtable event voor Magento gebruikers. Op het hoofdkantoor van Adobe zal er een rountable sessie gehouden worden waarbij exclusieve insides worden gegeven.

Eindelijk kunnen we het bekend maken: Samen met onze zusterorganisaties IDA Mediafoundry en HUMIX zal Itonomy een unieke roundtable verzorgen op het hoofdkantoor van Adobe.

Het onderwerp van deze presentatie is het gebruik van Adobe tools voor je Magento webshops. De nadruk zal liggen op het gebied van Adobe Analytics. Veel webshops gebruiken Google Analytics als statistieken tool. Deze standaard is werkt vaak prima voor kleinere webshops. Wanneer het echter om veel data gaat; is Adobe Analytics de juiste keuze.

Tijdens deze ochtend zullen we je uitvoerig informeren over de toekomst van je Magento shop en de mogelijkheden die Adobe hierin biedt.

Wanneer je dus bezig bent de vervolgstap voor je Magento shop of wanneer je geïnteresseerd bent naar de mogelijkheden die Adobe te bieden heeft voor je Magento webshop, dan is dit de mogelijkheid om hier als eerste kennis van te nemen.

Nu Adobe Magento meer en meer zal integreren binnen de Experience Cloud van Adobe, is deze roundtable de uitgelezen kans om hier alles over te weten te komen.

Datum: 20 juni
Tijdstip: 9.30 – 13.00 uur

Het programma zal als volgt zijn:

09:30 Ontvangst
10:00 Introductie: How Magento integrates in the Adobe Experience Cloud
10:20 Round table: uitdagingen in e-commerce reporting
11:00 Break
11:10  Magento <> Adobe Analytics integratie – Demo
11:30 The power of Adobe Analytics – other tool, better insights!
12:00 Lunch
12:15 Exclusief Adobe Analytics aanbod voor Magento klanten
12:45 Round-up door Adobe
13:00 Einde