Ecotools

Ecotools groeit door

All cases

ECOTOOLS is één van de grootste leveranciers van gereedschap en gereedschapsonderdelen. Van klusbedrijf tot ZZP’er biedt ECOTOOLS de benodigde producten.

Direct vinden wat de bezoeker zoekt

Een belangrijk onderdeel is uiteraard het vinden van het juiste product. Een overzichtelijke en snelle navigatie is daarom essentieel. Itonomy bouwde om deze reden een intuïtieve zoekfunctie op basis van Elasticsuite.

Magento 2 gekoppeld aan de magazijnvoorraad

Omdat ECOTOOLS zelf haar producten importeert, geeft het klanten het maximale voordeel door rechtstreekse verkoop. Een koppeling met Sherpaan zorgt voor de juiste afhandeling in de backoffice, voorraad en het magazijn. Het gaat hierbij om een koppeling waarbij artikelen, voorraadinformatie en orders worden uitgewisseld met Magento 2. De Magento 2 koppeling kan een aantal handelingen uitvoeren en zorgt voor een realtime voorraad synchronisatie. Dus ook verkoop via marketplaces. Wanneer het laatste exemplaar wordt verkocht, dan komt dit artikel binnen Magento 2 automatisch op ‘backorder’ te staan.

Volledig in controle

Online besteld, de volgende dag in huis. Of direct afhalen in de winkel. Met de complete oplossing van Magento 2 is ECOTOOLS klaar voor de volgende stap.

Een migratie van Magento 1 naar Magento 2, zonder gedoe. Itonomy maakt het mogelijk.

Wil jij ook met Itonomy overstappen naar een nieuw e-commerce platform?

Laten we kennismaken!