Development

Gebaseerd op de wensen vanuit de organisatie wordt een webshop ingericht. De Magento webshops worden gebouwd Magento Commerce of Magento Community. Wij zorgen ervoor dat de technische koppelingen worden gelegd, afhankelijk van de architectuur van de organisatie. Gedurende het traject begeleiden wij verschillende technische keuzes over de manier waarop de webshop moet functioneren. Denk hierbij aan vraagstukken:

  • Wat wordt de rol van Magento binnen het IT landschap;
  • Welke koppelingen zijn nodig met externe pakketten (denk aan PIM, ERP, WMS, etc.);
  • Werkt de frontend met een standaard of wordt deze gebouwd met PWA?
  • Import en export van data huidige e-commerce omgeving.

Wanneer er een klant specifieke vraag ligt kan Itonomy hier de juiste oplossingen voor ontwikkelen. We starten bij de basis. Welke functionaliteiten zijn nodig, en welke zaken worden door het Magento platform ondersteunt. Voor de ontwikkeling van Magento webshops implementeren wij ook bestaande plugins of gebruiken we plugins van externe Magento partijen. Daarnaast ontwikkelen wij binnen Itonomy onze eigen modules.

Implementatie van de beste oplossingen

Omdat Magento wereldwijd het meest gebruikte e-commerce platform is, zijn er vele functionaliteiten en plugins beschikbaar voor uw Magento webshop. Itonomy gebruikt deze plugins indien nodig.

Een optimaal presterende webshop

Itonomy heeft alle kennis in huis om een succesvolle webshop te bouwen. Al ons Magento development werk vindt plaats in Nederland. Zo garanderen wij de hoogst mogelijke development kwaliteit.

Koppelingen en interfaces

Binnen de commerce architectuur wordt tussen de onderlinge systemen data verstuurd. Itonomy bouwt en configureert koppelingen op maat die afhankelijk van de situatie data uitwisselen. Afhankelijk van het aantal beschikbare development uren, wordt een planning gemaakt. Als Magento specialist biedt Itonomy de mogelijkheid om kennis te maken met uw eigen Magento gecertificeerde development team. Dit team wordt aangestuurd door een leaddeveloper. Deze leaddeveloper is verantwoordelijk voor de technische kwaliteit van het werk en is uiteraard Magento gecertificeerd.