Architectuur

Het fundament voor een goede webshop begint bij de juiste infrastructuur. Wij helpen graag bij het selecteren bij het eCommerce platform dat bij de organisatie past. Wij werken met verschillende eCommerce platforms en koppelen deze aan de achterliggende systemen. Wij bieden ondersteuning bij het efficiënt inrichten van ERP systemen, PIM-oplossingen, CRM-intergraties, WMS-systemen en SEO/marketing platforms.

De webshop is vaak slechts een van de componenten van de achterliggende IT architectuur. Verschillende systemen kunnen met elkaar gekoppeld worden en door het maken van slimme keuzes kan bepaald worden waar de data het beste gemanaged kan worden. Ecommerce biedt verschillende kansen richting omnichannel retailing, het uitbreiden van het aantal touch points en het verreiken van de customer journey. De achterliggende processen moeten efficiënt ingericht worden. Een webshop dient goed beheerbaar te zijn en uitstekende performance te bieden. Itonomy gaat graag de dialoog aan over de beste eCommerce architectuur die bij uw organisatie hoort.

Alle schakels in het systeem

Hoe richt jij je customer, product, stock, fulfillment en finance data in? Hoe relateert zich dit tot de webshop? Itonomy adviseert in het bouwen van een beheersbare, schaalbare architectuur voor de commerce omgeving.

Technisch ontwerp

Een technisch ontwerp vormt het uitgangspunt om de webshop op in te richten. In het TO staat beschreven welke diensten en interfaces er gekoppeld moeten worden en welke data deze over moeten sturen.

Een schaalbare server setup

Hoe bepaal je de capaciteit die je nodig hebt voor je servers zonder dat deze te duur en te complex worden? Hoe kan je ervoor zorgen dat je wel al je klanten kunt bedienen tijdens piekmomenten? Itonomy adviseert bij het opzetten van de juiste server architectuur en implementeert deze oplossingen.