Development

Gebaseerd op de wensen vanuit de organisatie wordt een shop ingericht. De webshops worden gebouwd op verschillende grote eCommerce platforms. Wij zorgen ervoor dat de technische koppelingen worden gelegd, afhankelijk van de architectuur van de organisatie. Gedurende het traject begeleiden wij verschillende technische keuzes over de manier waarop de shop moet functioneren. Denk hierbij aan vraagstukken als het tonen van de producten en de variaties ervan, het inrichten van de categorieën of het zoeken en navigeren door de site. Wanneer de back-end is ontwikkeld zal het front-end ontwerp worden geïmplementeerd.

Wanneer er een klant specifieke vraag ligt kunnen wij hier oplossingen voor ontwikkelen. Wij kijken altijd vanuit de basis functionaliteiten van het eCommerce plaform welke mogelijkheden er zijn en bouwen hierop voort. Voor de ontwikkeling van shops implementeren wij ook bestaande plugins of van externe partijen en ontwikkelen wij eigen modules.

Implementatie van de beste oplossingen

Binnen open source systemen zijn vele plugins en standaarden mogelijk. Itonomy kent de beste plugins op de markt en bouwt graag voort op bestaande en bewezen oplossingen.

Op maat gemaakt

Itonomy kan volledig op maat gemaakte software schrijven en leveren. De software wordt altijd schaalbaar en middels de laatste conventies opgebouwd en opgeleverd als handige configureerbare plugin.

Koppelingen en interfaces

Binnen je commerce architectuur wordt tussen de onderlinge systemen data verstuurd. Itonomy bouwt en configureert koppelingen op maat die afhankelijk van de situatie data uitwisselen.