Insights

Wij koppelen op basis van de architectuur en wensen met de bekende analytics systemen. Via onze eigen commerce-plugin meten wij data van webshops over techniek, business-goals en user experience. De combinatie van deze zaken geeft een goed inzicht in de performance en KPI’s van de webshop. Alle mogelijke informatie kan worden opgeslagen en via Business Insights dashboards wordt deze informatie helder en overzichtelijk gepresenteerd.

Via onze eigen commerce-plugin kunnen wij de data meten van webshops over techniek, business-goals en user experience. De combinatie van deze zaken geeft een goed inzicht in de performance en KPI’s van de webshop. Alle mogelijke informatie kan worden opgeslagen en via Business Insights dashboards wordt deze informatie helder en overzichtelijk gepresenteerd.

Real time monitoring & alerting

De Insights tool geeft real time inzicht over de performance van je webshop. Ook worden er triggers en alerts toegevoegd die continu de happy flow meten. Hiermee heb je dus altijd ‘peace of mind’ of je webshop nog wel in de lucht is en of deze naar behoren werkt. Mocht er een incident plaatsvinden, dan is ons Escalated Managed Service Center (ECMS) 24/7 beschikbaar om te handelen.

Technische analyse

In New Relic wordt alle data over transacties, queries en scripts een laadtijden opgeslagen. Door deze data te analyseren wordt het vinden van bottlenecks gemakkelijk. Via ‘continuous improvements’ worden deze bottlenecks geminimaliseerd en wordt continu de performance van de webshop gewaarborgd.

Key Performance Indicators

De Key Performance Indicators (KPI’s) zijn een belangrijk instrument voor het monitoren van de voortgang en groei van je commerce omgeving. De gestelde doelen worden getoetst aan de hand van de KPI’s. De KPI’s worden zowel op business, experience als techniek opgesteld en worden periodiek gezamenlijk geëvalueerd.

Dashboards

Via dashboards worden de KPI’s en onderliggende data inzichtelijk gepresenteerd. De dashboards hangen aan de muur en zijn inzichtelijk via de pc en apps op de tablet en telefoon.