Project management

Gedurende de trajecten verzorgen wij projectmanagement om ervoor te zorgen dat projecten binnen een realistische scope worden doorlopen. Wij zorgen voor de juiste balans tussen doorlooptijd, budget en kwaliteit. Zowel voor onze eigen projecten als voor externe partijen verzorgen wij project management.

Wij werken via de SCRUM agile methodiek. Ieder project heeft zijn eigen issue tracker waar de sprints & de backlog beheerd kunnen worden. De scrum master begeleidt het proces en de product owner bepaalt de roadmap en de prioriteit van de issues. Aan het eind van onze sprints leveren wij werkbare software op.

Getting things done

Onze projectmanagers zorgen er voor dat de projecten uitgevoerd en afgerond worden. Tussentijds worden de resultaten gecommuniceerd. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Werken in sprints

Binnen sprints is het mogelijk om dynamisch te bepalen welke features er ontwikkeld moeten worden. De sprints kunnen wekelijks gereleased worden. Zo kan je snel profiteren van de ontwikkeling.

Grip op doorlooptijd, scope & budget

Binnen de projecten wordt je ondersteund vanuit een vast aanspreekpunt. Via de juiste tools krijg je netjes inzichtelijk wat de status is in doorlooptijd, scope en budget.