INNOVATIEVE E-COMMERCE OPLOSSINGEN

Wij creëren webshops die een duidelijke toegevoegde waarde bieden. Daarom ontwikkelen wij in Adobe Commerce en Magento Community, op basis van een uitvoerig gezamenlijk traject, een volledig gepersonaliseerde omgeving waarin jouw merk volledig tot haar recht komt.

E-commerce oplossingen

E-commerce informatie

Adobe Magento 2

Magento wordt gezien als het meest krachtige en professionele e-commerce platform dat er bestaat. Sinds 2018 is het platform in handen van Adobe (Experience cloud). Focus op gebruikerservaring (Experience) en personalisatie is iets waarin Magento 2 uitblinkt ten opzichte van de concurrentie. De Business Intelligence Tool in Magento 2 webshops geeft een diep inzicht in data en voorspelbaar klantgedrag.

Innovatieve e‑commerce oplossingen

Geen standaard webshop, maar een Magento platform ontwikkeld op basis van jouw specifieke organisatie. Wij bedenken, maken en optimaliseren e-commerce oplossingen voor B2B, B2C en D2C klanten.

Welke e-commerce diensten biedt Itonomy?

Onze e-commerce oplossingen maken gebruik van de combinatie Magento met Progressive Web Apps en bieden daarmee een oplossing voor ieder e-commerce vraagstuk. We maken hierbij onderscheid tussen Adobe Commerce en Magento Community.

Waarom Itonomy?

Itonomy is meer dan een implementatiepartner. Onze grote passie is het ontwikkelen van een solide, perfecte en innovatieve online ervaring, ofwel E-commerce strategie, die waarde toevoegt zodat onze partners kunnen groeien.

Onze e-commerceplatformen bouwen wij in Adobe – Magento, omdat wij weten dat dit de beste online ervaring teweegbrengt. Wij hebben dan ook de hoogste technische standaard in Adobe – Magento e-commerce, wat ons een erkende Adobe (Magento) Commerce partner maakt. Het is onze missie om samen met jou supersterke en succesvolle B2B, B2C of D2C e-commerce oplossingen te bedenken, bouwen en onderhouden.

Laten we kennismaken!