Itonomy genomineerd voor de titel 'beste dotdigital partner EMEA'

Itonomy beste Dotdigital partner 2020?

Sinds 2019 werkt Itonomy met dotdigital. De internationale automation partner dotdigital heeft Itonomy op de shortlist gezet voor de titel: “best partner EMEA”. Dat is een nieuwe mijlpaal voor ons werk!

Wat is Dotdigital?

Dotdigital is een marketingoplossing voor bedrijven die actief zijn binnen de e-commerce. Ieder jaar organiseert dotdigital de zogenoemde ‘The dottie Awards’, waarin wordt gekeken welke merken en partners het beste presteren. Itonomy heeft sinds 2019 een samenwerking met dotdigital en maakt direct kans op deze titel. Dit gaat natuurlijk niet vanzelf. De afgelopen tijd is veel tijd geïnvesteerd om het product beter te leren kennen. Hierdoor zijn we in staat onze klanten op de juiste wijze te adviseren over het gebruik van marketing automatisation

WAT KAN IK MET DOTDIGITAL?

Dotdigital (heette voorheen dotmailer) is zoals gezegd een internationaal toonaangevende software oplossing voor je klantenbinding. Zelf spreekt dotmailer over “Engagement Cloud“: gericht op de groei van bedrijven en ambitieuze merken. Met de indrukwekkende functies van het automatisation platform wordt de software gebruikt door meer dan 80.000 marketeers. Gebruikers kunnen verbinding maken met CRM- en hun e-commerce-systeem Magento Commerce. Hierdoor ontstaan niet alleen unieke inzichten zoals aankopen en voorkeuren van bezoekers maar kunnen ook veel processen geautomatiseerd worden. Denk hierbij aan het automatisch versturen van een email bij het verlaten van je webshop zonder je geplaatste orders daadwerkelijk te bestellen. Kortom, een innovatieve oplossing voor onze ambitieuze klanten.

Neem contact op voor meer informatie!