Terug naar het overzicht

Itonomy partner CM.com

CM.com is een wereldwijde leider in cloudsoftware voor het zogenoemde “conversational commerce” die bedrijven in staat stelt om een superieure klantervaring te leveren. Dit past helemaal bij de premium e-commerce software van Adobe Magento.

 

Het communicatie- en betalingsplatform stelt marketing, sales en customer service in staat om de betrokkenheid met klanten via meerdere mobiele kanalen te automatiseren, gecombineerd met de naadloze betalingsmogelijkheden die de verkoop stimuleren, klanten winnen en de klanttevredenheid vergroten. Itonomy heeft als eerste Adobe Magento partij een koppeling gelegd tussen de paymentsmodule van CM.com en het Magento platform.

Door de groei van CM.com is er ook behoefte aan een gedegen Adobe Magento koppeling gekomen. Door de ervaring en kwaliteit van Itonomy heeft CM.com gekozen voor Itonomy om deze extensie te bouwen. Inmiddels staat de extensie live op de Adobe Magento Marketplace en kan deze gemakkelijk worden geïntegreerd in Adobe Magento.

Waarom CM.com en Magento?
De ideale combinatie tussen betalingen, chat en shopervaring. Dit is precies wat solide merken zoeken om hun klanten optimaal te bedienen, online en in de winkel.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van CM.com?

Neem contact op