Itonomy voorzitter Shopping Today 2019

Terug naar het overzicht

Itonomy presenteert PWA tijdens Shopping Today 2019

Hoe blijf jij bij in de razendsnel ontwikkelende e-commercebranche? Tijdens het e-commercekennisevent op 19 september 2019 kim je het te weten. Itonomy zal spreken over de kracht van PWA voor je webshop.

Progressive Web Apps (PWA) zijn webshops die zich gedragen als een native app. Het is een nieuwe technologie, ontwikkeld door Google en krijgt steeds meer bekendheid binnen de e-commerce wereld. Omdat een PWA werkt binnen de browser (zoals Google Chrome of Firefox) is het voor bezoekers niet nodig aanvullende acties te ondernemen, zoals het downloaden van een bepaalde app of extensie.

Maar wat kan je nu precies met PWA?

Tijdens Shopping Today 2019 zal Ben van Steenbergen hier een uitgebreid antwoord op geven. Aan de hand van een concrete klantcase, zal gesproken worden over de werking, de mogelijkheden en de toekomst van PWA. Itonomy is als Magento Partner gespecialiseerd in de realisatie van Magento 2 webshops. Voor de implementatie of het gebruik van PWA is het hebben van een Magento platform echter niet noodzakelijk. Hoe dit precies zit hoor je tijdens de presentatie.

Moet ik PWA hebben voor mijn webshop?

Nu grote spelers zoals Alibaba en Lancôme inmiddels zijn overgestapt op PWA, is het te verwachten dat andere spelers snel volgen. En dit geldt ook voor jouw eigen webshop. Eén goede reden kan zijn omdat PWA een positieve invloed heeft op je positie in Google. Zoals we al eerder schreven kan je dus een behoorlijke winst behalen door nu al over te stappen op PWA. Bekijk ook eens naar de resultaten die andere behaalden dankzij PWA.

Het resultaat

Wil je nu al bekijken hoe Itonomy resultaten behaald voor klanten? Bekijk dan eens de case van Butcher of Blue. Dankzij de inzet van PWA is een volledige nieuwe bezoekerservaring gecreëerd. Ontdek zelf de ongekende laadsnelheid en optimale performance van deze webshop.

Wil jij ook met itonomy overstappen naar een nieuw platform?