Heeft mijn Adobe Magento webshop een controle nodig?

Omdat Magento de meest gebruikte e-commerce software ter wereld is, is een goede Magento webshop helaas niet vanzelfsprekend. Overmatig gebruik van extensies en modules, vooral wanneer de code van slechte kwaliteit is, leidt dan tot kwetsbaarheden en slechte performance van de Magento webshop. Itonomy analyseert de volledige broncode van de Magento webshop en de geïnstalleerde modules om eventuele slecht geschreven code regels, bugs en kwetsbaarheden op de beveiliging te vinden. Itonomy maakt een gedetailleerd rapport van de controle en constateringen en stelt oplossingen voor om de code te verbeteren en te repareren.

Aanvragen Magento audit

Hoe werkt een Magento audit?

Kijken met een frisse blik. Dat is wat Itonomy doet bij het uitvoeren van een audit. Soms is de huidige webbouwer al zo lang bezig met een probleem oplossen dat de werkelijke oplossingen niet (meer) gezien worden. Dan biedt een audit uitkomst.

Een Adobe Magento audit werkt vrij simpel. Er zijn 5 stappen om een audit uit te laten voeren door Itonomy.

  1. Na een intakegesprek en probleemanalyse wordt de Magento code voor een audit beschikbaar gesteld aan Itonomy. De benodigde gegevens worden door ons opgevraagd bij de ontwikkelaar.
  2. Een erkende en gecertificeerde Magento developer gaat de code (backend) en frontend doornemen, analyseren en testen. Dit gebeurt op secure wijze via een vast protocol.
  3. Alle bevindingen en problemen worden in kaart gebracht.
  4. De uitkomsten worden gedeeld met de klant.
  5. De problemen kunnen worden opgelost.

Het is dus eenvoudig om een audit uit te laten voeren en scheelt naast een hoop onduidelijkheid veel geld in doorontwikkelen van je webshop.

Waar moet ik op letten bij een Magento audit?

De volgende zaken zijn relevant bij het laten uitvoeren van een Magento audit:

  1. Is de organisatie die de audit uitvoert een erkende Magento partner? Als erkende Magento partner is de organisatie in staat om kwaliteit van Magento te beoordelen en waarborgen.
  2. Een erkende Adobe Magento partner beschikt over zowel Community als Commerce expertise.
  3. Een audit laten uitvoeren kost meestal tussen de 3 en de 5 dagen aan onderzoek.

Denk je dat jouw Magento webshop niet goed werkt? Of loop je (te) vaak tegen dezelfde problemen aan? Dan kan een audit bij Itonomy een goede oplossing zijn. Na de audit worden de uitkomsten openlijk met je gedeeld en wordt deze mondeling toegelicht.

Wil je een Adobe Magento audit laten uitvoeren?

 

Itonomy is erkend Adobe Magento Professional Solution Partner en helpt daarom graag bij het uitvoeren van een audit.

Neem dan vrijblijvend contact op met Christiaan de Jong (Business Development Manager bij Itonomy).

Ja, ik wil een audit laten uitvoeren