Magento D2C webshop

Het nieuwe online shoppen draait om de totaalervaring; de Customer Experience. Hoe zorg je als B2C webshop voor een onderscheidend vermogen, voor de meerwaarde? Lever je al je bezoekers een gebruikerservaring van het hoogste niveau? Het B2C platform dat hiervoor bij uitstek geschikt is heet Magento Community of Magento Commerce

Itonomy helpt organisaties te groeien naar een volwassen online platform. Met onze jarenlange Magento Commerce ervaring in de B2C markt, zijn we in staat om juist die expertise aan je organisatie toe te voegen. Itonomy is een Adobe Magento Silver Partner en we werken met gecertificeerde Magento developers. Hiermee levert Itonomy hoogwaardige B2C e-commerce oplossingen van Magento. In samenwerking met onze klanten bouwen wij een volwassen en sterk converterende Magento B2C shop op.

Vraag een Magento demo aan

Magento B2C

Wat is D2C?

Magento B2C

Creëer een ultieme B2C shopping ervaring

Magento 2 B2C: de consument staat centraal

D2C, ook wel B2B2C (Direct to Business direct to consumer)

D2C inzetten

D2C webshops

Direct aan consumenten

Magento voor D2C

Wat is Adobe Magento Commerce Cloud?

Itonomy krijgt veel vragen over D2C

Over Itonomy de Magento experts

Itonomy is erkend Magento Professional Solution Partner en heeft jarenlange ervaring in het uitwerken, bouwen en optimaliseren van zowel D2C webshops. Wij staan volledig achter de Magento 2 D2C software.