Adobe - Magento ERP koppelingen

Adobe (Magento) is een van de grootste aanbieders op het gebied van software om webshops te bouwen. Zeker voor retailers met behoefte aan een grote webshop is Adobe (Magento) een ideale partner. Itonomy helpt je met het bouwen van hoogwaardige Adobe (Magento) webshops voor e-commerce bedrijven in verschillende branches en segmenten. Bij het creëren van een professionele webshop moet je aan veel aspecten denken. Van architectuur tot strategie en van beheer tot identiteit. Allen belangrijke aspecten voor het bouwen van een professionele webshop.

Ook de technische ondersteuning is cruciaal en niet voor iedereen weggelegd. Samen met Adobe / Magento helpt Itonomy je bij het ondersteunen en efficiënt inrichten van ERP-systemen, PIM-oplossingen, CRM-integraties, WMS-systemen en overige marketing platformen. In dit artikel bespreken we de verschillende Adobe / Magento ERP koppelingen die jouw webshop tot nog grotere hoogten kunnen laten stijgen.

Wat zijn ERP koppelingen?

ERP (Enterprise Resource Planning) koppelingen zijn een verzamelnaam van tools die het proces op het gebied van e-commerce optimaliseren. Met een ERP systeem zorg je bijvoorbeeld dat je je bestellingen, verzendingen en voorraadbeheer op één locatie beheert en regelt. Het voordeel van zo’n ERP koppeling voor je webshop is dat alle gegevens met elkaar verbonden zijn en zodra er iets verandert wordt dit overal aangepast.

Welke Adobe – Magento ERP koppelingen zijn er?

Er zijn verschillende ERP koppelingen voor Magento 2, ofwel Adobe (Magento) Commerce, maar we bespreken hier de meest gebruikte vier koppelingen. Op het gebied van Adobe (Magento) Commerce voor ERP zijn dit zijn in Nederland de meest gebruikte koppelingen:

 • Microsoft Dynamics NAV koppeling (i.s.m. onze partner TCOG)
 • Microsoft Business one (i.s.m. onze partner TCOG)
 • Exact Globe koppeling (i.s.m. onze partner dealer4dealer)
 • SAP Business One integratie met Adobe (Magento)
 • AFAS koppeling

Microsoft Dynamics NAV koppeling aan Adobe - Magento 2

Microsoft Dynamics NAV – ook wel bekend onder de naam Navision – is een ERP koppeling die door meer dan 100.000 bedrijven wordt ingezet. Microsoft Dynamics NAV wordt ingezet voor onder meer het beheren van boekhouding, financiën en bedrijfsvoering. Itonomy helpt je deze ERP koppeling te maken. Zo zijn alle gegevens van je Adobe / Magento webshop binnen no-time verzameld en op één plek. Microsoft Dynamics NAV is met name ontwikkeld voor kleine en middelgrote bedrijven (MKB). Het ERP pakket is namelijk zeer geschikt voor bedrijven waar de procesvoering nog zeer overzichtelijk en gestroomlijnd loopt.

Een aanvulling op de Microsoft Dynamics NAV is de zogenaamde Adobe / Magento Dynamic SKU (Stock Keeping Units). Met SKU’s kun je artikelen extra labelen, bijvoorbeeld op de vestiging waar ze op dit moment zijn of bepaalde variant codes.

Exact Globe koppeling aan Adobe - Magento 2

De koppeling van Exact Globe is zeer uitgebreid en wordt al jaren gebruikt in combinatie met de webshops van Adobe / Magento. De koppeling tussen Exact Globe en Adobe (Magento) Commerce bestaat uit een kant en klare extensie in drie varianten: financieel, logistiek en B2B. Daarnaast helpt de Adobe (Magento) ERP koppeling Exact Globe je met het snel en automatisch ondersteunen van onder meer: matrix artikelen, prijslijsten, staffels en administraties. Daarnaast is Exact Globe uit te breiden met onder meer order- en factuurhistorie.

SAP koppeling aan Adobe - Magento 2

SAP is een ERP die zorgt dat alle data op het gebied van finance, voorraad, productie, handel en accountancy gesynchroniseerd wordt met je webshop van Adobe – Magento 2. Specifiek heet de ERP van SAP de ‘SAP Business One Connector’. Met deze koppeling kun je eigenlijk alle soorten productsoort ondersteuning uitvoeren. Denk hierbij aan de gegevens voor je productvoorraad, bestellingen, prijzen, bedrijven en offertes.

AFAS koppeling aan Adobe - Magento 2

AFAS software wordt snel en eenvoudig gekoppeld aan je Adobe / Magento webshop. Deze Magento ERP koppeling zorgt voor een efficiënt beheer van je voorraad. Zo kun je altijd vanuit een actuele voorraad werken, die in real time geactualiseerd wordt. Onder meer voorraden, prijzen en attributen worden snel gesynchroniseerd.

Waarom Itonomy?

Itonomy is erkend Adobe (Magento) Professional Solution Partner en helpt daarom graag bij het inventariseren welke ERP koppelingen het meest effectief zijn voor jouw webshop!

De ERP’S die Itonomy met Adobe (Magento) heeft gekoppeld:

Itonomy heeft al vele koppelingen gerealiseerd. De belangrijkste zijn;

 • ACA
 • Navision
 • Microsoft Dynamics 365
 • Vendit (tevens exclusieve partner van Itonomy)
 • SAP
 • Oculus (Pantheon)
 • Itsperfect
 • Itsuits
 • XL-enz (Reflecta)
 • Magnus OIL (middleware)
 • Wolfpack (middleware)

Vragen over Adobe (Magento) ERP koppelingen beantwoorden wij graag!

Laten we kennismaken!