Magento Commerce of Magento Open Source?

Itonomy is Magento Professional partner en Adobe Professional Silver partner. Dit betekent dat Itonomy gespecialiseerd is in e-commerce oplossingen van Adobe Magento. Omdat er zowel een Commerce en een Community editie bestaat, is het verstandig te bekijken welke optie het beste bij je organisatie past.

 

Magento Commerce of Magento Open Source?

Al jaren is Magento leider op het gebied van e-commerce. Onderzoeksbureau’s zoals Gartner en Forrester laten keer op keer zien dat Magento de marktleider is op het gebied van e-commerce. De keuze voor een Magento webshop is dus te onderbouwen. De volgende vraag is dus; kies je een Magento Commerce of voor de Magento Community oplossing? Om je te helpen een juiste keuze te maken, geven we je graag meer inzicht in de twee varianten.

Liever direct een Magento demo?

 

Adobe Magento is het meest gebruikte e-commerce platform

Wat is het verschil tussen Magento Commerce en Magento Open Source?

Klanten die met werken met Magento oplossingen

Meerwaarde Magento Commerce

Magento Commerce is meer dan een betaalde Magento variant. Het heeft standaard ook veel waardevolle functionaliteiten. Sommige Magento functionaliteiten zijn alleen interessant voor de zakelijke markt, zoals de handige B2B omgeving. Toch zijn de mogelijkheden van Magento over het algemeen interessant voor B2B en de B2C markt. Een paar voorbeelden van de Magento Commerce functionaliteiten:

Magento Pagebuilder

Page Builder is de naam van een handige functie om content te beheren in Magento Commerce. De belangrijkste onderdelen van de Magento Pagebuilder:

  • Drag and drop: sleep eenvoudig contentblokken naar de gewenste posities;

  • Met 4 klikken een nieuwe webpagina publiceren;

  • Personalisatie: bepaal welke type klant welke content ziet;

  • Zie direct hoe de lay out van de pagina er uit zal komen te zien;

  • Mogelijkheid voor het plaatsen van veel verschillende types content;

  • Flexibele layout mogelijkheden voor alle type apparaten.

Schaalbaarheid platform

Natuurlijk zou de schaalbaarheid en flexibiliteit van een e-commerce oplossing een belangrijke factor moeten spelen. Magento Commerce is een zeer krachtige en schaalbare e-commerce platform waarmee organisaties probleemloos kunnen groeien. Hier volgen een aantal voordelen:

  • Eenvoudig uitbreiden met meerdere webshops, in meerdere talen, met verschillende valuta’s;

  • Krachtige Fastly Image Optimization voor optimale prestaties in binnen en buitenland;

  • Naadloze integraties met extensies van derden.

Magento Commerce Loyalty

Het beloningspuntensysteem oftewel loyalty programma van Magento. Dit biedt je de mogelijkheid om unieke programma’s te implementeren. Dit kan klant betrokkenheid stimuleren en klantloyaliteit vergroten. Punten kunnen worden toegekend voor verschillende transactie- en klant activiteiten. Bovendien kan de configuratie worden ingesteld om de toewijzing van punten, het saldo en de vervaldatum te regelen. Klanten kunnen punten inwisselen voor aankopen, op basis van de conversieratio die worden ingesteld tussen beloningspunten en valuta.

 

Ervaar de kracht van Magento Commerce

 

Hoe kun je beter de voordelen van Magento Commerce ervaren dan met een live demo?

Plan een afspraak