Adobe (Magento) Commerce of Magento Community?

Al jaren is Adobe Commerce (voorheen Magento) leider op het gebied van e-commerce. Onderzoeksbureaus zoals Gartner en Forrester laten keer op keer zien dat Adobe Commerce (Magento) de marktleider is op het gebied van e-commerce. De keuze voor een Magento webshop ligt dus voor de hand. De volgende vraag is: kies je voor de Adobe Commerce (Magento) of voor de Magento Community oplossing? Om je te helpen in de juiste keuze, geven we graag meer inzicht in de twee varianten.

Waarom Itonomy?

Itonomy is meer dan een implementatiepartner. Onze grote passie is het ontwikkelen van een solide, perfecte en innovatieve online ervaring, ofwel E-commerce strategie, die waarde toevoegt zodat onze partners kunnen groeien.

Onze e-commerceplatformen bouwen wij in Adobe Commerce – Magento, omdat wij weten dat dit de beste online ervaring teweegbrengt. Wij hebben dan ook de hoogste technische standaard in Adobe – Magento e-commerce, wat ons een erkende Magento van Adobe Commerce partner maakt. Het is onze missie om samen met jou supersterke en succesvolle B2B, B2C of D2C e-commerce oplossingen te bedenken, bouwen en onderhouden.

 

Laten we kennismaken!

Adobe Commerce (voorheen Magento) is meer dan een betaalde Adobe Commerce – Magento variant. Het heeft veel waardevolle functionaliteiten. Sommige functionaliteiten zijn alleen interessant voor de zakelijke markt, zoals de handige B2B omgeving. Toch zijn de mogelijkheden van Adobe Commerce (Magento) over het algemeen interessant voor B2B en de B2C markt. Een paar voorbeelden van de Adobe Commerce (Magento) functionaliteiten:

Page Builder is de naam van een handige functie om content te beheren in Adobe Commerce (Magento). De belangrijkste onderdelen van de Page builder:

  • Drag and drop: sleep eenvoudig contentblokken naar de gewenste posities;

  • Met 4 klikken een nieuwe webpagina publiceren;

  • Personalisatie: bepaal welke type klant welke content ziet;

  • Zie direct hoe de lay out van de pagina er uit zal komen te zien;

  • Mogelijkheid voor het plaatsen van veel verschillende types content;

  • Flexibele layout mogelijkheden voor alle type apparaten.

Natuurlijk zou de schaalbaarheid en flexibiliteit van een e-commerce oplossing een belangrijke factor moeten spelen. Adobe Commerce (Magento) is een zeer krachtige en schaalbare e-commerce platform waarmee organisaties probleemloos kunnen groeien. Hier volgen een aantal voordelen:

  • Eenvoudig uitbreiden met meerdere webshops, in meerdere talen, met verschillende valuta’s;

  • Krachtige Fastly Image Optimization voor optimale prestaties in binnen en buitenland;

  • Naadloze integraties met extensies van derden.

Het beloningspuntensysteem oftewel loyalty programma van Adobe Commerce (voorheen Magento) biedt je de mogelijkheid om unieke programma’s te implementeren. Dit kan klantbetrokkenheid stimuleren en klantloyaliteit vergroten. Punten kunnen worden toegekend voor verschillende transactie- en klant-activiteiten. Bovendien kan de configuratie worden ingesteld om de toewijzing van punten, het saldo en de vervaldatum te regelen. Klanten kunnen punten inwisselen voor aankopen, op basis van de conversieratio die worden ingesteld tussen beloningspunten en valuta.