Itonomy is Adobe Magento Silver Solution Partner

Het Adobe Magento partnerprogramma kent verschillende categorieën. Zo zijn er Technology partners, Community insiders en Solution partners. Door samen te werken met een of meerdere Magento partners binnen deze categorieën kan een volwaardige webshop met professioneel design, ondersteuning en schaalbaarheid worden gerealiseerd.

Met trots kunnen wij van Itonomy zeggen dat ons bedrijf één van de 17 Adobe Magento Partners in Nederland is binnen de categorie Solutions. Adobe Magento partners binnen deze categorie kunnen ondersteuning bieden in het verwezenlijken van een volwassen e-commerce platform door gebruik te maken van creatieve oplossingen voor specifieke behoeften.

Is jouw webshop of ander e-commerce platform er klaar voor om de volgende stap te ondergaan? Lees dan meer over wat een van de gecertificeerde Magento partners binnen Nederland jou kan bieden.

Vraag een Magento demo aan

Itonomy als Silver Solution Partner

Van digitale strategieën opzetten tot het integreren van applicaties binnen de webshop: deelnemers aan het Adobe Magento partner program binnen de categorie Solutions werken het allemaal uit aan de hand van jarenlange ervaring. Ook Itonomy is Adobe Magento partner en daarin dus geen uitzondering.

Specialisatie in Experience Cloud

Sterker nog, Itonomy is als Adobe Magento partner gespecialiseerd in de Adobe Experience Cloud (AEC). Dit is exact wat bij Magento 2 centraal staat: de optimale gebruikerservaring bieden. Door constant op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de markt onderscheidt Itonomy zich in het creëren van de optimale gebruikservaring voor iedereen, op ieder device.

En dat is maar goed ook. Om aan de steeds hogere verwachtingspatronen van klanten over de hele wereld te blijven voldoen is inzicht nodig. Dit kan Itonomy bieden door de specialisatie in AEC. Van begin tot einde worden de ervaringen van klanten gemonitord en beheerd. Real-time inzichten zorgen dat er direct oplossingen worden aangedragen voor het veranderende verwachtingspatroon. Door constant te optimaliseren en mee te bewegen wordt de ruimte gecreëerd voor jouw bedrijf om te groeien.

Denk in oplossingen, gebruik een Progressive Web Application

Een van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online apps en e-commerce zijnProgressive Web Apps (PWA’s). een Progressive Web App is ontworpen voor het web, met dezelfde functies als een native desktop- of mobile app. Functionaliteiten zoals push berichten, FACE ID of vingerafdruk herkenning kan worden gebruikt om de app binnen te komen en te betalen. Het grootste verschil is echter dat er geen besturingssysteem nodig is om de app te gebruiken zoals Android of iOS. Hierdoor kunnen PWA’s los functioneren van deze besturingssystemen en voor iedere gebruiker worden ingezet.

Als Adobe Magento Solution Partner helpt Itonomy jou graag met het opzetten van een snelle webshop voor een PWA.

Magento Professional Partner

Voor het opzetten van een webshop moet er ook gekeken worden naar de strategie die daarachter schuil gaat. Itonomy ondersteunt als één van de Adobe Magento partners bij het opzetten van deze plannen door verschillende handvatten aan te reiken zoals een roadmap en een financieel plaatje. Bij het uitwerken van deze strategie wordt aandachtig gekeken naar benodigde functionaliteiten binnen de webshop, wat jouw afzetmarkt ook is.

Services waarin Itonomy als Magento Silver Partner zich onderscheidt

De digitale wereld is voor velen een groot en ongrijpbaar netwerk van informatie. Het optimaal verwerken en categoriseren van deze informatie is waar Itonomy als één van de Magento Partners door de jaren heen zijn strepen heeft verdiend. Met onze erkende Professional Magento developers en programmeurs op één plek kan alle creatie, optimalisatie en development overzichtelijk plaatsvinden, waardoor de optimale customer experience voor jouw webshop wordt gerealiseerd.

Tijdens het volledige proces van een project is het gewenst om korte lijntjes te houden tussen uitvoerder en jouw organisatie. Gedegen project management dat het afronden van projecten binnen de vastgestelde tijd stimuleert is een onderdeel in de services die Itonomy als Magento partner aan jou kan leveren.

Itonomy adviseert en denkt als één van de Adobe Magento Partners graag mee over de verschillende functionaliteiten die een shop moet hebben, hoe de content wordt weergegeven, welke categorieën er gebruikt worden en hoe de zoekfunctie optimaal presteert.

Maar eerst dient een goede basis worden te worden opgebouwd. Itonomy ondersteunt hierin door samen met jou het meest passende e-commerce platform te selecteren voor de organisatie. Ook wordt er gekeken naar specifieke ERP koppelingen, PIM oplossingen integraties voor een CRM systeem die aansluiten op jouw behoeften. Denk ook aan strategieën voor SEO of marketing platformen.

Ook wordt er gekeken naar identiteit en UX design van het platform. Aan de basis van een sterk e-commerce platform ligt een responsive design dat naadloos bij de organisatie aansluit. Alle aspecten voor de optimale customer experience komen hierbij naar voren.

E-commerce oplossingen

Innovatieve e-commerce oplossingen die perfect aansluiten op jouw organisatie: als één van de Adobe Magento partners ontwikkelt en optimaliseert Itonomy webshops voor jouw B2B, B2C en D2C klanten. De toegevoegde waarde zit in het verder kijken dan de standaard. Dit doen wij bijvoorbeeld door verschillende e-commerce oplossingen te bieden.

Product Information Management (PIM) is hier een van. Het beheren hiervan kan lastig zijn als er wordt gekeken naar de veranderende locaties van de informatie. Idealiter staat de belangrijke data opgeslagen in een centrale database, die te integreren is met andere systemen binnen de organisatie. Een PIM-systeem is in veel gevallen de juiste oplossing.

Een andere e-commerce oplossing die wij binnen Itonomy gebruiken zijn Enterprise Resource Planning koppelingen, ook wel ERP koppelingen genoemd. ERP koppelingen bestaan uit tools die het e-commerce proces van jouw webshop optimaliseren. Zo kunnen verschillende handelingen op een centrale locatie worden beheerd en gemonitord. Denk hierbij aan voorraadbeheer, maar ook aan alle handelingen binnen het bestelproces. Van bestelling tot verzending: alles wordt geregeld met een ERP koppeling.

Jouw webshop laten bouwen door een erkend Adobe Magento Partner

Adobe Magento Partners kunnen ondersteunen op verschillende vlakken, van het maken van koppelingen met complexe Product Information Management systemen tot het uitstippelen van een volwaardige online strategie. Het moment is aangebroken om met specialistische kennis aan jouw e-commerce platform te gaan werken. Kies voor één van de Adobe Magento Partners, kies voor Itonomy.

Wil je meer informatie over hoe wij te werk gaan? Neem dan vrijblijvend contact op! Bel 06-18966077 of via christiaan.dejong@itonomy.nl.