Magento Commerce B2C

Het nieuwe online shoppen draait om de totaal ervaring; de Customer Experience. Hoe zorg je als webshop voor een onderscheidend vermogen, voor de meerwaarde? Lever je al je bezoekers een gebruikerservaring van het hoogste niveau?

Itonomy helpt organisaties te groeien naar een volwassen online platform. Met onze jarenlange Magento Commerce ervaring in de B2C markt, zijn we in staat om juist die expertise aan je organisatie toe te voegen. Met onze gekwalificeerde Adobe Magento gecertificeerde developers levert Itonomy hoogwaardige B2C e-commerce oplossingen van Magento.

Magento B2C

Creëer een ultieme B2C shopping ervaring

Magento Commerce of Magento Community?

Veel B2C gedreven organisaties kijken naar de twee opties die Magento biedt. Aan de ene kant staat de Open Source variant, de Community variant. Aan de andere kant staat de Commerce variant. Deze variant is een betaalde variant en is een PAAS oplossing (Platform As A Service). De grote verschillen zijn;

  • Creëer prachtige gebruikerservaringen met de  Adobe Magento Pagebuilder; gemakkelijk met een drag and drop beweging content creëren.
  • Persoonlijke shopping ervaring met de personalisatie: Segmenteer klantgroepen en geef ze een persoonlijke shop ervaring.
  • Behoudt het overzicht met de content planning: eenvoudig content en producten beheren, reviewen en publiceren.
  • Loyale klanten binden met het geavanceerde loyalty programma: beheer eenvoudig je klanten en zorg voor optimale klantenservice.

 

Wat Adobe Magento Commerce Cloud?

Itonomy krijgt veel vragen over Adobe Magento Commerce Cloud. Deze, relatief nieuwe service van Adobe Magento bestaat uit een aantal high end software componenten, die tezamen een vlekkeloze hosting van je Adobe Magento Commerce waarborgen. Lees er alles over in ons laatste artikel.

Magento Commerce dé oplossing voor B2C

Wil je meer weten over Magento? Of ben je op zoek naar e-commerce advies? We helpen je graag!

Laat je adviseren