Itonomy helpt klanten met een Magento koppeling voor ACA en hun fysieke winkels. Onze partner Divide heeft de oplossing voor de klassieke retail branche. Echter om optimaal te werken in een omnichannel situatie heeft Itonomy een koppeling gerealiseerd.

Omnichannel Integration Suite

Een naadloze integratie van je Magento webshop en fysieke winkels? Wil je eenvoudig kunnen opschalen met een platform waar je verschillende kanten mee op kan? De Omnichannel Integration Suite (OIS) van Divide is een modulaire en schaalbare omnichannel integratielaag, gespecialiseerd voor fashion e-commerce ondernemers.
OIS is een zogenoemd middleware-oplossing die flexibel inspeelt op de dynamiek van de fashion markt. Het OIS-platform kan in verschillende IT-architecturen worden ingezet om een traditioneel ERP-systeem volledig te ontsluiten of om missende processen te completeren. Door jarenlange ervaring hebben is veel kennis vergaard omtrent ERP en POS integraties en de functionaliteiten die aan markt beschikbaar worden gesteld.
Itonomy heeft veel ervaring met het realiseren van deze koppeling aan Magento. Ongeacht of je de Commerce of community versie gebruikt. Ook de ondersteuning van PWA (headless) oplossingen is mogelijk.

Magento koppelen Divide en IOS

Het resultaat

Bekijk hoe onze klanten hun Magento webshop succesvol hebben gekoppeld aan OIS en een ACA kassasysteem.

Wil jij ook met itonomy overstappen naar een nieuw platform?