Itonomy bouwt Magento webshops voor ambitieuze e-commerce retailers. Veel retailers hebben naast hun webshop ook een of meerdere fysieke winkels. Deze koppeling is voor zowel Commerce als Community te gebruiken.

SRS voor je webshop

SRS is specifieke software waarmee een webshop efficiënter en optimaler kan functioneren. Alle data die in SRS worden ingevoerd of geüpload, worden automatisch gesynchroniseerd met de Adobe Magento webshop.

Met het SRS systeem kan je namelijk automatisch voorraden beheren, gerichter inkopen doen (en prijzen) en je kan de behoeften van de klanten gemakkelijk bekijken via het Management dashboard.

SRS Adobe Commerce koppeling

Met een standaard koppeling kan Itonomy klanten die werken met Adobe Commerce en SRS (Specialist Retail Systems) optimaal van dienst zijn. 

Adobe Commerce gekoppeld met SRS geeft het beste van twee werelden. Adobe Commerce is hierbij de e-commerce motor op de webshop optimaal te laten presteren, waar SRS de krachtige software biedt voor je bedrijfsprocessen.

Kracht van SRS

Met SRS krijg je namelijk alle details over je bedrijfsinkoop, logistiek, voorraad, omzet, budgetten en klanten. Altijd en overal direct inzage in bedrijfsprocessen en verkoopresultaten.

SRS wordt steeds doorontwikkeld met nieuwe functionaliteiten, zonder dat hier updates voor hoeven te worden aangeschaft. Ook de mogelijkheden voor interfacing worden regelmatig uitgebreid om andere bedrijfsapplicaties eenvoudig te kunnen integreren en (real-time) koppelingen mogelijk te maken.

De meeste gebruikte onderdelen van de Adobe Commerce Cloud koppeling zijn;

  1. ERP; een moderne set aan essentiële functionaliteiten voor je webshop
  2. Point of Sale; kassasystemen met real time webshop connectie
  3. Omnichannel; Actuele klantgegevens in de winkel en online
  4. CRM; Vul Adobe Commerce functionaliteiten aan met relevante klantgegevens
  5. Business Intelligence; inzicht in prestaties en processen, fysiek en online
  6. WMS; automatiseer processen achter je webshop en winkel met slimme functionaliteiten.

Een naadloze SRS integratie met je Adobe Commerce webshop en fysieke winkels? Wil je eenvoudig kunnen opschalen met een platform waar je verschillende kanten mee op kan? Door onze ervaring hebben we veel kennis omtrent SRS integraties met Adobe Commerce.

SRS Magento Community koppeling

De SRS koppeling is ook beschikbaar voor de Magento Community webshops. Alhoewel deze versie van Magento niet alles biedt van de Adobe Commerce Cloud, is deze voor kleine en middelgrote webshops een prima oplossing. De meeste klanten die SRS gebruiken en een Magento webshop gebruiken vaak een SRS koppeling. Deze koppeling is altijd up to date waardoor bedrijfsprocessen niet alleen geautomatiseerd kunnen worden maar ook omnichannel kunnen werken. In de winkel en op je webshop. Doordat de SRS koppeling veel tijd kan kosten is een standaard koppeling de ideale oplossing. Itonomy biedt deze koppeling daarom aan voor klanten die al met SRS werken en Magento.

Het resultaat

Een SRS koppeling met Magento is niet alleen makkelijk, het geeft ook veel meer schaalbaarheid aan je organisatie. Daarom nodigen we je graag uit voor een vrijblijven gesprek.

Wil jij ook met itonomy overstappen naar een nieuw platform?