Adobe Magento webshop koppelen met TritonX? Dan kan Itonomy je helpen. We hebben ervaring met het integreren van TritonX software met Magento. Ongeacht Commerce of Community versie. Daarnaast is Itonomy erkende partner van TritonX.

Adobe Magento koppeling met TritonX

TritonX is een slimme marketing en loyalty platform om het shopgedrag van omnichannel klanten te analyseren en te beïnvloeden. Met big data oplossing voelen klanten ook online een warme connectie met hun merk of favoriete winkel. Itonomy heeft dankzij de realisatie van de Magento integratie de oplossing voor TritonX gebruikers.

TritonX partner Itonomy

Itonomy is trotse partner van TritonX als het om een integratie met Adobe Magento webshops gaat.

Retailers die gebruik maken van TritonX zoeken vaak een integratie met een krachtig e-commerce systeem. Dan is Magento een logische keuze. Omdat Itonomy als partner eveneens de integratie met Magento heeft gemaakt, is het logisch om te overwegen wat deze koppeling kan doen.

 

 

Het resultaat

Een TritonX koppeling met Adobe Magento is niet alleen makkelijk, het geeft ook veel meer schaalbaarheid aan je organisatie. Ontdek hoe Only for Men TritonX integreerde in hun Adobe Magento webshop.

Wil jij ook met itonomy overstappen naar een nieuw platform?