Adobe Magento webshops koppelen met fysieke winkels moeilijk? Met de integratie van XPRT maak je een perfecte omnichannel ervaring voor je klanten.

Adobe Magento koppeling met XPRT

XPRT, een product van ACA, fungeert als basis in het e-commerce proces. Artikeldata kan worden beheerd, prijzen en andere data kan eenvoudig worden gestuurd. naar de verschillende webshops. De prijzen kunnen ook per land en per belastingregel afwijken. De voorraad kan per webshop toegewezen worden en is realtime beschikbaar voor het Adobe Magento systeem.

Bestellingen via de webshop komen onmiddellijk nadat de betaling is geaccordeerd in het systeem van XPRT. Van daaruit wordt het orderproces georganiseerd, waarbij onder meer onderscheid gemaakt kan worden tussen single line en multi line orders die een aparte benadering vragen voor het picken en sorteren. Er zijn integraties mogelijk met vele expediteurs zoals PostNL, DHL en UPS en voor het financiële deel zijn er koppelingen met PSP’s als Multisafepay, Pay.nl en Cm.com.

Daarmee kunnen terugbetalingen geautomatiseerd worden en kan ook controle plaatsvinden of alle orders ook daadwerkelijk door de PSP op de rekening worden gestort.

Het pickproces wordt ondersteund met pickopdrachten met foto’s en kan ook digitaal ondersteund worden met scanners en/of tablets waarmee fouten in dat proces tot een minimum worden beperkt.

Omnichannel voor winkels

Omnichannel voor winkels is belangrijker dan ooit. Daarom biedt de combinatie van Adobe Magento met XPRT een absolute meerwaarde voor retailers met meerdere winkels. Beheer alles vanuit 1 omgeving en realiseer met verschillende touchpoint je bezoekers. Online én offline!

Het resultaat

Een XPRT koppeling met Adobe Magento is niet alleen makkelijk, het geeft ook veel meer schaalbaarheid aan je organisatie. Daarom nodigen we je graag uit voor een vrijblijven gesprek.

Wil jij ook met itonomy overstappen naar een nieuw platform?