Partners

Itonomy werkt nauw samen met een aantal van onze partners. Hieronder ziet u een overzicht van partijen waarmee wij gezamelijke e-Commerce implementaties doen.

Cronos group

De Cronos group bestaat uit een cluster van bedrijven, ieder met zijn eigen expertise. De group faciliteert verschillende diensten en biedt een zeer uitgebreid netwerk van IT professionals.

Xploregroup

Itonomy is onderdeel van de Xploregroup. Dit moederbedrijf is actief in de Belgische markt en biedt oplossingen in online development en e-Commerce.

PHPro

Wij werken nauw samen met PHPro uit Belgie bij het schrijven van code en het ontwikkelen van nieuwe modules. Naast een korte link met de PHPro developers werken we ook samen aan kennisoverdracht.

DGO

Wij werken samen met DGO voor de styling en het design van de webshops. DGO biedt begeleiding bij het uitwerken van concepten en bij de implementatie van (re)designs.

Adyen

Wij implementeren slimme betaal oplossingen voor e-Commerce via Adyen als Payement Service Provider. Adyen levert onze klanten een slim en gemakkelijk betaal en beheer systeem.

New Relic

Wij gebruiken new Relic als data anlyse tool om site performance mee te meten. Met New Relic bouwen wij voor onze klanten dashboards waar Key Performance Indactors (KPI’s) binnen een oog op slag duidelijk worden. Elk dashboard wordt custom gebouwd voor de specifieke wensen van de klant. Wanneer er ingezoomd moet worden, dan kan met New Relic tot op de milliseconde precies worden nagezocht wat er op een site gebeurt.

Modation

Itonomy werkt met Modation samen om het beste advies over online marketing en campagnes te kunnen geven. Gezamenlijk kijken wij naar hoe we meer bezoekers op de online shops kunnen krijgen.

Brand directions

Brand Directions geeft advies over Social media, brand stategie en activatie.

Demandware

Demandware biedt een kant en klaar ecommerce platform aan wat door Itonomy geimplementeerd kan worden.