Progressive Web App voor je webshop

Terug naar het overzicht

Progressive Web App voor je webshop

Progressive Web App als nieuwe toepassing op online gebied is mede tot stand gekomen op initiatief van Google. Het valt dus te verwachten dat dit snel geaccepteerd zal worden als de nieuwe standaard. Het is dus belangrijk om nu alvast goed te bekijken wat de mogelijkheden zijn en waarom jouw webshop dit ook nu al nodig heeft.

Laten we bij het begin beginnen. Progressive Web Apps brengen gebruikerservaringen naar een nieuwe niveau. Een aantal kenmerken zijn:

1.Betrouwbaarheid: Je webshop laad onmiddellijk en is feitelijk nooit offline, zelfs niet in lastige of slechte netwerkomstandigheden. Kortom, de gebruiker ervaart nog steeds een supersnelle webshop. Dit komt door het gebruik van de speciale techniek waar Progressive Web App gebruik van maakt.

2.Supersnelheid: Reageert snel(er) op gebruikersinteracties ongeacht de animaties en foto’s die geladen moeten worden. Ook voor het scrollen is geen laadtijd meer nodig.

3.Engagement: Progressive Web Apps voelt aan als een natuurlijke app op je telefoon of tablet, dit zorgt voor een nieuw level gebruikersgemak.

Dankzij dit nieuwe kwaliteitsniveau kan je webshop met Progressive Web App toepassing terecht een plaats op het startscherm van de gebruiker verkrijgen. Weten hoe dit werkt in de praktijk? Bekijk de demonstratie video van Itonomy. Hier is de theorie in praktijk te zien tijdens de webwinkel vakdagen in de Jaarbeurs Utrecht.

Browsen zonder internet verbinding op je webshop

Vergroot het gebruikersgemak van je bezoekers

Als E-commerce manager weet je hoe belangrijk het is om een snelle webshop te hebben. Over het algemeen is bekent dat 53% van de gebruikers je webshop verlaat als het laden langer dan 3 seconden duurt. En als de webshop eenmaal geladen is wil de gebruiker zeker niet seconden lang wachten om nieuwe pagina’s te laden.

Wat kost het?
Progressive Web App voor je webshop of E-commerce platform is snel te realiseren. Over het algemeen kan dit binnen 2 a 3 weken geregeld zijn. Itonomy heeft vanuit het kantoor in Utrecht al ervaringen met het gebruik van Progressive Web App voor je webshop.

Eerst zien dan geloven?
 

PWA demo aanvragen