Buur Fashion online met al hun merken binnen één omgeving

Terug naar het overzicht

“Hoe kunnen we voor onze verschillende merken één efficiënt online commerce kanaal inrichten?” Deze vraag van BuurFashion was het startpunt van een intensief ontwikkel traject.

“De nieuwe commerce-omgeving brengt onze infrastructuur en customer service op een hoger niveau.”

Jeroen Pont
Commerce-manager BuurFashion

ÉÉN OMGEVING, DRIE MERKEN

Momenteel draaien er 3 webwinkels voor BuurFahion binnen 1 Magento omgeving. Het importeren en beheren van de producten gebeurt automatisch in de back end. Per winkel kan bepaald worden welke producten er worden getoond en kan de site een eigen identiteit en invulling krijgen. Onder de verschillende winkels zijn storeviews ingesteld, die het mogelijk maken de winkel beschikbaar te stellen voor klanten uit verschillende landen.

VERBINDENDE SCHAKEL IN KETEN

Het platform vormt de verbindende schakel in de hele keten van product data tot en met order verwerking. Voor BuurFashion is de volledige keten door Itonomy vormgegeven. Het platform verzamelt de artikeldata en product data en verwerkt deze binnen de back-end. Vanuit de back-end kan de shopmanager de winkel beheren. De klant kan via de voorkant orders plaatsen. Via het platform worden orders automatisch verwekt. De juiste handelingen worden in gang gezet om de juiste documenten te printen die nodig zijn om de order te pakken in het magazijn en te verzenden naar de klant. Het platform kan ook de crediteuren en retouren verwerken.

INZICHT IN PERFORMANCE

Door middel van de door Itonomy ontwikkelde New Relic plugin voor Magento zijn er verschillende Insight dashboards ontwikkeld. Via deze dashboards is eenvoudig te monitoren hoe het gaat met de performance van de site en hoe dit zich verhoud tot de business doelstellingen. Binnen New Relic Insights is het mogelijk om custom dashboards te maken en hierin alle gewenste statistieken visueel te vertonen. De database van New Relic Insights bevat onder andere informatie over techniek, pageload times, pageviews, customers, orders, producten, prijzen en nog veel meer. Door hier zelf queries op te schrijven kan elk gewenst dashboard gemaakt worden.

Het resultaat

Een unieke set aan instrumenten om optimaal resultaat te krijgen. Dit vergt meer dan een standaard e-commerce platform integreren. We helpen graag complexe e-commerce vraagstukken helder te maken en te verbeteren.

Wil jij ook met itonomy overstappen naar een nieuw platform?