Essenza Home krijgt internationale webshop

Terug naar het overzicht

Essenza Home is een multi brand webstore en verkoopt voor verschillende merken bed, bad & huis artikelen. Itonomy realiseerde een high end webshop. De Magento 2 webshop maakt gebruik van Magento Commerce om haar doelstellingen te behalen.

“Itonomy hielp ons een efficiënt internationaal online sales kanaal in te richten.”

Roeland Smits, Essenza Home

REALISATIE EN DOORONTWIKKELING

Onze Magento experts verzorgen de technische ontwikkeling en hosting van de webshop. De shop draait op Magento 2 en biedt een platform voor de actieve catalogus. Er worden regelmatig functionele verbeteringen doorgevoerd en de shop wordt doorontwikkeld met nieuwe modules. Zo is er onder andere een nieuwe data koppeling gerealiseerd, wordt performance verhoogd en is er een nieuwe betalingsmethode toegevoegd.

WERKEN IN SPRINTS

De werkzaamheden aan de webshop worden gerealiseerd in overleg met de wensen van de klant. Op deze manier kan er snel ontwikkeld, getest en geleverd worden door Itonomy. Er wordt gezamelijk gewerkt aan het behalen van de beoogde doelstellingen. Essenza home wordt constant op de hoogte gesteld van de werkzaamheden zodat er voor de e-commerce manager inzicht, controle en flexibiliteit ontstaat.

Bekijk project

WE BLIJVEN BETROKKEN

Van advies tot en met realisatie denken we mee met Essenza Home over de online propositie. Of het nou gaat om de inrichting van de IT architectuur, het beheren van de online catalogus of het schrijven van een stuk nieuwe code. We verkennen de technische mogelijkheden en dragen pro-actief oplossingen aan.

Bekijk project

Het resultaat

Een webshop van enkele tientallen bezoekers naar een volwaardig e-commerce platform. Dat is het resultaat van de jarenlange samenwerking. Tot op heden is de webshop nog volop in ontwikkeling en worden ook de eerste stappen gezet naar instore oplossingen.