Essenza Home krijgt internationale webshop

Terug naar het overzicht

Essenza Home is een multi brand webstore en verkoopt voor verschillende merken bed, bad & huis artikelen. Itonomy realiseerde de technische ontwikkeling en hosting van de webshop voor Nederland en Duitsland. Daarnaast ontwikkelde we een instore toepassing.

“Itonomy hielp ons een efficiënt internationaal online sales kanaal in te richten.”

Roeland Smits, Essenza Home

REALISATIE EN DOORONTWIKKELING

We verzorgen de technische ontwikkeling en hosting van de webshop. De shop draait op Magento en biedt een platform voor de actieve catalogus.Er worden regelmatig functionele verbeteringen doorgevoerd en de site wordt doorontwikkeld met nieuwe modules. Zo is er onder andere een nieuwe data koppeling gerealiseerd, wordt performance verhoogd en is er een nieuwe betalingsmethode toegevoegd. Kortom; de shop wordt constant doorontwikkeld.

WERKEN IN SPRINTS

De werkzaamheden aan de webshop verwerken we in korte sprints. Op deze manier kan er snel ontwikkeld en snel geschakeld worden. Er wordt gezamelijk gekeken welke issues prioriteit hebben. Tijdens de realisatie kan Essenza Home voor vragen en kleine issues aan de bestaande omgeving terecht bij ons support team.
Bekijk project

WE BLIJVEN BETROKKEN

Van advies tot en met realisatie denken we mee met Essenza Home over de online propositie. Of het nou gaat om de inrichting van de IT architectuur, het beheren van de online catalogus of het schrijven van een stuk nieuwe code. We verkennen de technische mogelijkheden en dragen pro-actief oplossingen aan.
Bekijk project