Lees hier wat je moet weten over Adobe Commerce Cloud

Terug naar het overzicht

Wat is Adobe Commerce Cloud?

Tijdens de afgelopen Adobe Summit (2019) heeft Adobe haar plannen ten aanzien het Magento e-commerce platform duidelijk gemaakt. Van Magento naar de Adobe Commerce Cloud.

De integratie van het e-commerce platform Magento (ook wel Magento Commerce genoemd), zal verder geïntegreerd worden in de Adobe Experience Cloud. Hierdoor zullen ook de producten Adobe Marketing Cloud, Adobe Analytics en Adobe Advertising Cloud toegankelijker worden om te gebruiken voor Magento webshops.

Wat kan je met Adobe Commerce Cloud?

Adobe Commerce Cloud (ACC) is een nieuw gebundeld aanbod dat organisatie en merken een flexibel en schaalbaar end-to-end e-commerce platform biedt voor het beheren, personaliseren en optimaliseren van de handelservaring op elk contactpunt en gedurende de klantreis.

Klanten verwachten tegenwoordig een winkelervaring van wereldklasse. Met Adobe Commerce Cloud (Magento), onderdeel van de Adobe Experience Cloud, wordt dit nog beter te realiseren. Deze integratie biedt namelijk nieuwe kansen voor Magento webshops om op basis van data een gepersonaliseerde shopping ervaring te bieden aan bezoekers. Centraal staat de verkoop van producten op elk type device, op elk moment en mét een persoonlijke shopping ervaring.

Zoals gezegd is de Adobe Commerce Cloud dus de benaming van Magento binnen de Adobe Experience Cloud. De andere onderdelen van de Experience Cloud zijn:

  1. Adobe Marketing Cloud
  2. Adobe Analytics Cloud
  3. Adobe Advertising Cloud

De grote vraag is natuurlijk; wat kan je nu precies met deze Adobe Commerce Cloud? Om daar een antwoord op te geven nodigen we je graag uit voor een vrijblijvende Adobe Commerce Cloud demo.

Neem contact op