Wat is Adobe Commerce Cloud?

Adobe Commerce Cloud (ACC) is een gebundeld aanbod dat organisaties en merken een flexibel en schaalbaar end-to-end e-commerce platform biedt voor het beheren, personaliseren en optimaliseren van de handelservaring op elk contactpunt en gedurende de klantreis.

Wat is er mogelijk met Adobe commerce cloud?

Klanten verwachten tegenwoordig een winkelervaring van wereldklasse. Met Adobe Commerce Cloud (Magento), onderdeel van de Adobe Experience Cloud, is dit nog beter te realiseren. Deze integratie biedt namelijk nieuwe kansen voor Adobe (Magento) webshops om op basis van data een gepersonaliseerde shopping ervaring te bieden aan bezoekers. Centraal staat de verkoop van producten op elk type device, op elk moment en mét een persoonlijke shopping ervaring.

Zoals gezegd is de Adobe Commerce Cloud dus de benaming van Magento binnen de Adobe Experience Cloud. De andere onderdelen van de Experience Cloud zijn:

  1. Adobe Marketing Cloud
  2. Adobe Analytics Cloud
  3. Adobe Advertising Cloud

De grote vraag is natuurlijk; wat kan je nu precies met deze Adobe Commerce Cloud? Om daar een antwoord op te geven nodigen we je graag uit voor een vrijblijvende Adobe Commerce Cloud demo.

Waarom Itonomy?

Wij zijn Adobe Commerce professionals. Onze e-commerceplatformen bouwen wij in Adobe – Magento, omdat wij weten dat dit de beste online ervaring teweegbrengt. Wij hebben dan ook de hoogste technische standaard in Magento e-commerce, wat ons een erkende Adobe Commerce partner maakt. Het is onze missie om samen met jou supersterke en succesvolle B2B, B2C en D2C e-commerce oplossingen te bedenken, bouwen en onderhouden.

 

Laten we kennismaken!
itonomy b2c webshop