Hoogwaardige e-commerce oplossingen

Bij Itonomy werken we uitsluitend met gecertificeerde medewerkers. Dit betekent dat al onze medewerkers gespecialiseerd zijn in ontwikkeling van Magento en/of Progressive Web Apps. Dit is onderdeel van onze visie om alleen de hoogste kwaliteit webshops op te leveren voor onze klanten. E-commerce is een steeds belangrijker onderdeel binnen organisaties. Of het nu gaat om een B2C of B2B georiënteerd bedrijf. Itonomy weet wat er komt kijken bij organisaties die e-commerce inzetten voor hun bedrijf.

Wat doet Itonomy?

Bij Itonomy zorgen we voor tevreden klanten. Dit doen we door het realiseren en onderhouden van Magento webshops. De meeste van onze klanten waar we voor werken blijven na livegang van hun Magento webshop klant voor onbepaalde tijd. Dit betekent in de praktijk dat we onze klanten goed kennen en op een juiste manier service kunnen bieden.

Waarom is Itonomy gericht op Magento en PWA?

Itonomy geloofd in focus. Dit betekent in de praktijk dat we ons specialiseren op een tweetal gebieden: realisatie van Magento webshops en Progressive Web App.

Sinds de oprichting van Itonomy hebben we geïnvesteerd in de ontwikkeling van de beste e-commerce oplossingen. Al snel werd duidelijk dat Magento 2 de beste papieren had. Met name door de combinatie van het Opens Source principe gecombineerd met de krachtige backend van Magento was doorslaggevend. Ook is Magento veelvuldig winnaar als best geteste e-commerce platform door onafhankelijk onderzoeksbureaus zoals Forrester.

Hoe zit het met Progressive Web Apps?
In 2013 is Itonomy begonnen met het onderzoeken van de mogelijk van Progressive web apps. Deze nieuwe technologie, bedacht door Google, biedt veel kansen voor e-commerce. Omdat PWA de native functionaliteiten naar de browser haalt, kunnen gebruikers van webshops veel beter bedient worden dan voorheen. Denk onder andere aan; locatiebepaling, push notificaties en mega snel browsen. Dit is reden genoeg voor Itonomy om direct over te gaan op PWA als frontend voor onze klanten. Inmiddels draaien er meerdere klanten op PWA waaronder Bart.eu, Ricomoda.com en Chromeburner.com.

 

Wil je bij ons komen werken om je te ontwikkelen?

Bekijk onze vacatures