2. Creëer een inspirerende online belevingswereld

Terug naar het overzicht

We ontwerpen en ontwikkelen jouw webshop en koppelen deze aan jouw huidige systemen

Tijdens het ontwerp en de realisatie van jouw online commerce omgeving staat het gebruikersgemak van de bezoeker altijd centraal. Want een optimale ‘user experience’ verhoogt de conversie. De pagina’s laden snel, navigeren gebeurt intuïtief, op de juiste plaats staat een aansprekende call-to-action. We zijn platform-onafhankelijk en werken samen met verschillende gerenomeerde commerce platforms. Waar moet jouw omgeving aan voldoen? Wij helpen je de juiste keuze te maken. We hebben de kennis en de ervaring in het ontwikkelen van kleine tot hele grote commerce omgevingen. Als de back-end is ontwikkeld wordt het front-end ontwerp geïmplementeerd. Daarbij wordt veel aandacht besteed aan de juiste vertaling van het merk naar een online omgeving.

Identiteit & UX design

De juiste gebruikers ervaring

Onze webshops krijgen een responsive design op maat, dat aansluit bij de uitstraling en de beleving van het merk. Het design moet het gemakkelijk zijn in gebruik op alle devices. Elk element op de website wordt getoetst op een optimale user experience, zodat de gebruiker in alle gemak kan navigeren naar de juiste pagina. Met opvallende knoppen waar de webshopper ze verwacht en op elke pagina duidelijke ‘call to action’ zal de gebruikerservaring verbeteren.

Lees meer

Development

Realisatie en implementatie Magento

Gebaseerd op de wensen vanuit de organisatie wordt een webshop ingericht. De Magento webshops worden gebouwd Magento Commerce of Magento Community. Wij zorgen ervoor dat de technische koppelingen worden gelegd, afhankelijk van de architectuur van de organisatie. Gedurende het traject begeleiden wij verschillende technische keuzes over de manier waarop de webshop moet functioneren. Denk hierbij aan vraagstukken:

  • Wat wordt de rol van Magento binnen het IT landschap;
  • Welke koppelingen zijn nodig met externe pakketten (denk aan PIM, ERP, WMS, etc.);
  • Werkt de frontend met een standaard of wordt deze gebouwd met PWA?
  • Import en export van data huidige e-commerce omgeving.
Lees meer

Project management

Het managen van doorlooptijd, budget en kwaliteit

Gedurende de trajecten verzorgen wij projectmanagement om ervoor te zorgen dat projecten binnen een realistische scope worden doorlopen. Wij zorgen voor de juiste balans tussen doorlooptijd, budget en kwaliteit. Zowel voor onze eigen projecten als voor externe partijen verzorgen wij project management.

Lees meer