Terug naar het overzicht

We stellen een strategisch plan op en kiezen samen het juiste platform als basis

Bij iedere stap naar een converterende commerce omgeving dient de bepaalde strategie als uitgangspunt. Wij denken daar graag over mee. Heb je overal aan gedacht? Wat komt er kijken bij de creatie van een omnichannel commerce omgeving? Wat is je propositie? En wat zijn jullie doelstellingen? Waar moet de omgeving straks aan voldoen? Allerlei vragen waar we samen met jullie antwoord op geven tijdens een aantal strategische sessies. Op basis van de bepaalde strategie zetten we een sterke infrastructuur op. Samen vormen ze het fundament voor een succesvolle commerce omgeving.

Strategy

Bepaal je commerce strategy

We stellen gezamenlijk een concreet strategisch plan op, inclusief tijdspad en financieel plaatje. We waarborgen de stategie voor de lange, middelange en korte termijn. Ook na het bouwen en implementeren van uw commerce oplossing blijven wij graag betrokken.

Lees meer

Architectuur

Het fundament voor een goede webshop

Het fundament voor een goede webshop begint bij de juiste infrastructuur. Wij helpen graag bij het selecteren bij het eCommerce platform dat bij de organisatie past. Wij werken met verschillende eCommerce platforms en koppelen deze aan de achterliggende systemen. Wij bieden ondersteuning bij het efficiënt inrichten van ERP systemen, PIM-oplossingen, CRM-intergraties, WMS-systemen en SEO/marketing platforms.

Lees meer