3. Verkrijg inzicht in het gedrag van je gebruiker en speel daar op in

Terug naar het overzicht

We onderhouden en optimaliseren je webshop en zorgen voor inzicht in de prestaties

Wanneer een webshop draait willen wij graag weten of deze ook goed presteert. Via onze New Relic tool bijvoorbeeld kunnen wij voor sites exact monitoren wat er gebeurt. New Relic geeft zeer uitgebreide en accurate gebruikers informatie & statistiek over techniek, gebruik en gebruikers ervaring. Hiermee is er altijd een onafhankelijke databron voor het beoordelen van de KPI’s. Afhankelijk van de gewenste inzichten bouwen wij een custom dashboard voor u, met daarop grafieken over het gebruik en de performance van uw shop.

Beheer & support

Het continue verbeteren van rendement

Webshops moeten continue draaien en beschikbaar zijn. Via een ontwikkel, test, acceptatie, productie (OTAP) straat kunnen wij de shop doorontwikkelen zonder dat de consument hier hinder van ondervindt. Wanneer er functionele verbeteringen, patches, updates of fixes geplaatst moeten worden kunnen wij dit snel en efficiënt doen. De shop beheerder kan zelf de online store actief managen. Wij bieden ondersteuning waar nodig.

Lees meer

Insights

Krijg inzicht in performance

Wij koppelen op basis van de architectuur en wensen met de bekende analytics systemen. Via onze eigen commerce-plugin meten wij data van webshops over techniek, business-goals en user experience. De combinatie van deze zaken geeft een goed inzicht in de performance en KPI’s van de webshop. Alle mogelijke informatie kan worden opgeslagen en via Business Insights dashboards wordt deze informatie helder en overzichtelijk gepresenteerd.

Lees meer

Architectuur

Het fundament voor een goede webshop

Het fundament voor een goede webshop begint bij de juiste infrastructuur. Wij helpen graag bij het selecteren bij het eCommerce platform dat bij de organisatie past. Wij werken met verschillende eCommerce platforms en koppelen deze aan de achterliggende systemen. Wij bieden ondersteuning bij het efficiënt inrichten van ERP systemen, PIM-oplossingen, CRM-intergraties, WMS-systemen en SEO/marketing platforms.

Lees meer