Wil jij ook werken bij Itonomy?

Itonomy is nog op zoek naar nieuwe collega’s. We hebben altijd ruimte voor online professionals en veelbelovende talenten. We zijn op zoek naar mensen die ondernemend, gemotiveerd en gedreven zijn en die zelfstandig kunnen werken. Neem een kijkje bij onze actieve vacatures. Staat jouw droombaan er niet tussen? Stuur ons een open sollicitatie via info@itonomy.nl. Bellen mag ook. Bel met Ben van Steenbergen of Matthijs Steenhuizen. (030) 237 0 237

Project Manager e-commerce

Gezocht: een bevlogen project manager met veel affiniteit in e-commerce. Iemand die niet bang is voor techniek. Iemand die ons team en onze klanten verbindt en samen de webshops tot grotere hoogtes weet te brengen.

PHP web developer

Ervaren PHP developer gezocht die mee kan bouwen en ontwikkelen aan (nieuwe) webshops & e-commerce modules.

Vacature allround developer

Wij zoeken nog ervaren developers die kunnen meebouwen aan nieuwe webshops en aan nieuwe ontwikkelingen binnen de e-commerce.

Open sollicitatie?

Denk jij dat je iets kunt toevoegen aan ons team? Neem contact met ons op en vertel waarom jij denkt bij Itonomy te passen en wat je voor ons kunt betekenen.

Stage

Wil jij ervaring opdoen bij een online bureau? We zijn op zoek naar stagiaires die willen meewerken aan nieuwste ontwikkelingen binnen de e-commerce.

Jouw nieuwe werkomgeving?

Itonomy bestaat uit een groep gedreven mensen die onderscheidend willen zijn binnen de eCommerce. We zijn gemotiveerd om onszelf uit te blijven dagen en om de mooiste projecten neer te zetten. Itonomy biedt een omgeving waarin iedereen zich kan blijven ontwikkelen. Je kan zelf sturen bij welke projecten je betrokken wilt zijn. Wij zijn gevestigd in Creative Valley in Utrecht en we bieden een inspirerende werkomgeving. Elke dag lunchen we samen en is er genoeg tijd om elkaar te leren kennen. Op vrijdag sluiten we gezamenlijk de week af met een kleine borrel. Wij zijn een klein hecht team dat veel met elkaar samenwerkt. Je hebt de kans om aan te sluiten bij ons als snel groeiende partij. Via de Cronos groep kunnen wij uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden. Als er interesse is, neem dan contact met ons op.