(WEBINAR) Progressive Web App: de nieuwe standaard in e-commerce

BEKIJK HET WEBINAR

 

Ervaar de kracht van PWA

Ontdek de nieuwe standaard in e-commerce

Bekijk het webinar

Ontdek waarom PWA de nieuwe standaard in e-commerce wordt

E-commerce is altijd in beweging en de ontwikkelingen volgen zich razendsnel op. Werden eerst alle webshops responsive, de volgende stap voor een betere klantbeleving en hogere conversie is een Progressive Web App (PWA). In samenwerking met Frankwatching besprak Ben van Steenbergen van Itonomy in een half uur alle ins-en-outs omtrent deze veelzijdige oplossing voor jouw webshop. Bekijk nu de opname!

Inhoud PWA-webinar

Krijg direct beeld bij wat een PWA allemaal kan in vergelijking met een ‘normale’ webshop, welke functionaliteiten de app heeft en hoe je een PWA inzet om je webshop te laten groeien en een hogere conversie bereikt.

Je ziet een live demo en praktijkvoorbeelden van:

  • Betalen via de express-checkout;
  • Gebruik van je smartphonecamera voor omni-channel doeleinden;
  • En shoppen met een PWA als je offline bent of een trage internetverbinding hebt.

Krijg antwoord op vragen als:

  • Wat is het verschil tussen een PWA en native app?
  • Hoelang blijft een PWA in de browser beschikbaar?
  • Hoe vindt een update plaats in een PWA-omgeving?
  • En welke stappen zijn er nodig om een PWA in de app- en playstore te krijgen?

Over de spreker

Ben van Steenbergen is Managing Partner bij Itonomy. Met bijna 15 jaar ervaring in de e-commerce-sector kunnen we Ben omschrijven als een doorgewinterde techneut en webshopkenner. Hij vertelt je graag alles over de laatste PWA-trends en –ontwikkelingen in een gratis PWA-demo voor jouw webshop.

Itonomy specialiseert zich in krachtige oplossingen voor de e-commerce. Met een PWA zorgen we voor een perfect passende oplossing voor jouw webshop, waardoor je de optimale customer experience en een hogere conversieratio bereikt. We hebben alle technische kennis hiervoor in huis. Processen als strategie, creatie, development en optimalisatie rondom jouw webshop vinden allemaal plaats in de Creative Valley in Utrecht.