WIJ ZIJN COMMERCE PROFESSIONALS

Wij realiseren de optimale customer experience voor je webshop

Wij zijn Itonomy, wij zijn online professionals met de hoogste technische standaard in e-commerce. Het is onze missie om samen met jou supersterke en succesvolle B2B en B2C e-commerce oplossingen te bedenken, bouwen en onderhouden.

Wij zijn Magento Professional Solutions Partner
Wij zijn 1 van 8 officiële Magento Professional Solutions Partners in Nederland. Onze focus ligt puur op het Magento oplossingen en dat zorgt ervoor dat wij specialist zijn met een berg aan ervaring en kennis op dat gebied.

Wij zijn Adobe Partner
Wij zijn een officiële Adobe Partner. Dit betekent dat we precies weten hoe we je Magento webshop kunnen koppelen en laten presteren met Adobe producten uit de Adobe Experience Cloud.

Wij zorgen dat alle development op één plek gebeurt
Wij werken met onze eigen programmeurs in-house. Alle strategie, creatie, development en optimalisatie gebeurt in de Creative Valley in Utrecht. Dat is overzichtelijk. Want wij houden van korte lijntjes en snelle oplossingen.

Wij houden van een uitdaging!
Wij zijn technisch vooruitstrevend en innovatief. We streven er naar ons constant te ontwikkelen. Hoe technischer en complexer, hoe leuker. Onze kwaliteitsstandaard is hoog en wij zijn werken graag met de nieuwste technieken.

Wij geloven in maatwerk
Wij vinden dat een e-commerce platform perfect moet passen. Wij gebruiken daarom zelden standaard templates. We gaan samen met jou op zoek naar de perfect passende oplossing. Ook voor complexe koppelingen en inrichtingen ten aanzien van PIM systemen, warehouse management systems en ERP/CRM systemen bieden we de juiste oplossing.

Wij hebben alle technische kennis in huis
We hebben alle technische kennis binnen handbereik. Itonomy maakt uit van de Xplore Group. Hebben wij specialistische kennis nodig die we niet in huis hebben? Dan kunnen wij in een handomdraai een partner inschakelen.

 

Kom kennismaken!

BEN VAN STEENBERGEN

Managing Partner

CHRISTIAAN DE JONG

Business Development Manager

ASWIN KANHAI

Project Manager

JANNEKE POORT

Office Manager

Arjan van EMMERIK

Client Services Manager

Bram Birkhoff

Creative directions & (ux)design

E-commerce specialisten

True (data driven) commerce professionals

Dat is ons motto. Ons team bestaat uit 20 developers, strategen en designers, allemaal commerce professionals en allemaal even ambitieus en gemotiveerd. Gezamenlijk bouwen wij de e-commerce platform van het hoogste niveau.

Ons inspirerende kantoor

'Build to inspire and encourage interaction'

Onze thuishaven is Creative Valley in Utrecht. Centraal gelegen in het midden van Nederland. Dit prijswinnende kantoorgebouw is zeer goed bereikbaar en biedt ons de mogelijkheid om het maximale resultaat te behalen voor onze klanten.

WAAR KUNNEN WE JE MEE HELPEN?

Maak meteen een afspraak