Over ons

Itonomy is meer dan een implementatiepartner. Onze grote passie is het ontwikkelen van een solide, perfecte en innovatieve online ervaring, ofwel e-commerce strategie, die waarde toevoegt zodat onze partners kunnen groeien.

E-commerce specialisten

Wij zijn Adobe (Magento) Commerce professionals. Onze e-commerceplatformen bouwen wij in Adobe – Magento, omdat wij weten dat dit de beste online ervaring teweegbrengt. Wij hebben dan ook de hoogste technische standaard in Adobe – Magento e-commerce, wat ons een erkende Adobe (Magento) Solution partner maakt. Het is onze missie om samen met jou supersterke en succesvolle B2B, B2C of D2C e-commerce oplossingen te bedenken, bouwen en onderhouden.

Alle e-commerce kennis in huis

Itonomy maakt deel uit van de Xplore Group. Is er specialistische kennis nodig die we zelf niet in huis hebben? Dan kunnen wij in een handomdraai een partner inschakelen voor bijvoorbeeld PIM, MDM en Adobe oplossingen.

Ons team

Onze resultaten behalen we met een solide en enthousiast team. Onze 40 developers, strategen en designers zijn stuk voor stuk professionals en halen het beste in elkaar naar boven. Gezamenlijk bouwen wij e-commerce platforms van het hoogste niveau.

Nino Matulessy

Projectmanager

Christiaan de Jong

Business Developer

Ben van Steenbergen

Managing Partner

Aswin Kanhai

Manager Operations

Liesbeth de Ruiter

Business Analist

Kevin Schulz

Product Owner

Kevin van Huet Lindeman

Projectmanager

Janneke Poort

Office Manager

Arjan van Emmerik

Client Service Manager

Optimale customer experience voor je webshop

Wij zijn Magento Professional Solutions Partner

Wij zijn officiële Adobe Professional Solutions Partners in Nederland. Onze focus ligt puur op Adobe – Magento oplossingen, waardoor wij specialist zijn met een berg aan ervaring en kennis op dat gebied.

Wij zijn Adobe Partner

Wij zijn een officiële Adobe Partner. Dit betekent dat we precies weten hoe we je Magento webshop kunnen koppelen en laten presteren met Adobe producten uit de Adobe Experience Cloud.

Wij zorgen dat alle development op één plek gebeurt

Wij werken met onze eigen programmeurs in-house. Alle strategie, creatie, development en optimalisatie gebeurt vanuit ons eigen professionele team. Dat is overzichtelijk. Want wij houden van korte lijntjes en snelle oplossingen.

Wij houden van een uitdaging!

Wij zijn technisch vooruitstrevend en innovatief. Wij ontwikkelen onszelf continue. Hoe technischer en complexer, hoe leuker. Onze kwaliteitsstandaard is hoog en wij werken uitsluitend met de nieuwste technieken.

Wij geloven in maatwerk

Wij vinden dat een e-commerce platform perfect moet aansluiten bij de wensen van een organisatie. Wij gebruiken daarom zelden standaard templates. We gaan samen met jou op zoek naar de perfect passende oplossing. Ook voor complexe koppelingen en inrichtingen ten aanzien van PIM systemen, warehouse management systems en ERP/CRM systemen bieden we de juiste oplossing.

Ons inspirerende kantoor

Ons kantoor is gevestigd in Creative Valley in Utrecht (Papendorp). Centraal gelegen, in het midden van Nederland. Dit prijswinnende kantoorgebouw is goed bereikbaar en biedt ons de mogelijkheid om het maximale resultaat te behalen voor onze klanten.