Quality Textiles

Gepersonaliseerde shopervaring binnen het nieuwe Adobe B2B- platform

All cases

Het nieuwe Adobe B2B-platform dat wij voor Quality Textiles B.V. hebben ontwikkeld biedt een B2C-ervaring in meerdere talen en valuta’s voor de B2B klant. Voor klanten die zoeken naar mooie stoffen, de laatste trends of alleen inspiratie – het nieuwe platform bezit alle functionaliteiten die Adobe Commerce te bieden heeft!

Efficiëntie en optimale shopervaring

Quality Textiles stond voor de uitdaging om hun verouderde zelfgebouwde CMS te moderniseren en hun online aanwezigheid te versterken. In hun zoektocht naar een betrouwbare partner vonden ze in ons de juiste match. Samen begonnen we met een grondige workshop om de exacte scope te bepalen.

Van offline naar online

Met een enorm gevarieerd klantenbestand en orders die vooral offline worden geplaatst, is de overgang naar online verkoop een belangrijk doel. Hierdoor kunnen ze efficiënter werken doordat orders niet meer handmatig verwerkt hoeven te worden. Daarnaast is klantinformatie online efficiënt te beheren. Een ander essentieel doel is om alle typen klanten die Quality Textiles heeft de beste online shopervaring te bieden. Quality Textiles werkt met talloze orders, die nooit 1 op 1 uitgeleverd kunnen worden. Daarom is het essentieel dat klanten binnen het systeem zelf kunnen beslissen wanneer de diverse onderdelen worden geleverd. Binnen het nieuwe platform is dit proces geautomatiseerd, waardoor handmatig werk tot een minimum wordt beperkt.

"Na uitgebreide selectie kozen we Itonomy voor de bouw van ons nieuwe e-commerce platform. Itonomy had een mooi track record. De korte lijnen binnen de organisatie en het prettige contact gaven de doorslag.”

Luuk Goossens, Marketing & Ecommerce Manager

Functionaliteiten die aansluiten bij de wensen

De e-commerce oplossing van Adobe Commerce biedt een scala aan functies die perfect aansluit bij de groei-ambities van Quality Textiles. Voor hun nieuwe B2B-platform hebben ze veel verschillende systemen onderzocht en het pakket beschikt over een groot aantal functionaliteiten, waaronder veel van de functionaliteiten die Quality Textiles in de webshop wilde bouwen. Ze zijn ervan overtuigd dat de schaalbaarheid van het platform hun toekomstige groei zal stimuleren.

Microsoft Dynamics 365 ERP

Wij hebben een integratie van het nieuwe Microsoft Dynamics 365 ERP-systeem geïmplementeerd, die zorgt voor een gestroomlijnd beheer van klantinformatie. Dit resulteert in waardevolle inzichten en operationele efficiëntie voor Quality Textiles. Klanten hebben nu de flexibiliteit om hun bestellingen rechtstreeks binnen het systeem in te zien en te beheren, waardoor het order afhandeling proces wordt gestroomlijnd. Met onze partner Nvision hebben we de pijnpunten opgelost.

“De mogelijkheden van Adobe Commerce bieden veel potentieel voor de toekomst van ons bedrijf.”

Luuk Goossens, Marketing & Ecommerce Manager, Quality Textiles

Versterkte online beleving

Samen met Quality Textiles hebben we een B2B-platform gecreëerd waar we trots op zijn. Het bedrijf, dat hoogwaardige stoffen levert aan haar klanten, heeft een sprong voorwaarts gemaakt met hun nieuwe B2B-platform. De gepersonaliseerde shopervaring binnen het nieuwe B2B-platform tilt de algehele online shopbeleving naar een hoger niveau. Samen met Quality Textiles blijven we werken aan verdere verbeteringen en het leveren van een optimale gepersonaliseerde winkelervaring voor al hun klanten.

Wil jij ook met Itonomy overstappen naar een nieuw platform?

Laten we kennismaken!