Adobe Commerce (Magento) hosting bij Itonomy

Jouw Adobe Commerce (voorheen Magento) hosting is van groot belang. Snelheid, schaalbaarheid en veiligheid zijn hierin sleuteltermen. Met de juiste hosting van jouw Adobe Commerce (Magento) shop zorg je dat al deze punten worden afgevinkt.

Magento hosting met Adobe Commerce Cloud

Adobe Commerce (Magento) biedt hosting aan vanuit het platform zelf (PaaS). Door deze integratie binnen de Adobe Cloud, worden ook andere Adobe producten toegankelijker om te gebruiken voor Adobe Commerce (Magento) webshops. Denk hierbij aan de Adobe Marketing-, Analytics- en Advertising Cloud.
Met Adobe Commerce Cloud (ACC) kun je als developer nog beter voldoen aan de keiharde eisen die gebruikers van webshops tegenwoordig verlangen. De integratie biedt de mogelijkheid om op basis van data een persoonlijke shopping ervaring te realiseren voor Adobe Commerce (Magento) webshops gebruikers. Hierin staat de verkoop van producten door een optimale gebruikerservaring centraal op ieder device. Hoe dat te realiseren als developer of webshop bouwer?

ON PREMISE ADOBE (MAGENTO) HOSTING MET HYPERNODE

Een andere optie voor de Adobe Commerce (voorheen Magento) hosting van jouw webshop is door gebruik te maken van Hypernode of Hipex. Net zoals de Adobe Commerce Cloud neemt Hypernode of Hipex je alle zorgen uit handen, middels managed Magento hosting. De systemen worden alle uren van de dag in de gaten gehouden en problemen opgelost nog voordat deze zich voordoen.
Doe je voordeel met een software stack en eersteklas cloud infrastructuur die exclusief voor Adobe Commerce (Magento) zijn ontworpen. Verder versoepelen alle implementeerbare extensies en tools die het proces van hosting.

Een wens voor velen die op zoek zijn naar gedegen Adobe Commerce (voorheen Magento) hosting is dan ook dat het werken aan de webshop zo efficiënt mogelijk kan worden uitgevoerd. Om dit te realiseren biedt Hypernode een rijk aantal functionaliteiten aan. Snelheid, veiligheid en schaalbaarheid staan hierbij centraal.
En niet geheel onbelangrijk is het feit dat Adobe Commerce (Magento) hosting bij Hypernode er ook op andere manieren voor zorgt de webshop ‘developer-friendly’ kan worden gemonitord en aangepast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ondersteuning van PHP 5.6 tot en met 7.X, de standaard Adobe Commerce (Magento) developer tools en varnish cache.

Onder een van de standaard opties voor Hypernode valt bijvoorbeeld de ingebouwde Elasticsearch support. Dit houdt in dat de zoekfunctie binnen de webshop kan worden uitgebreid naar het accuraat herkennen van synoniemen. Ook het geven van relevante alternatieven waardoor gebruikers een optimale shopping ervaring wordt gegeven.
Door de snelle Adobe Commerce (Magento) hosting wordt jouw webshop in vlug tempo een volwassen e-commerce shop. De schaalbaarheid van Hypernode in combinatie met Magento maakt dat het een geschikt platform is voor grotere e-commerce shops.
Er is echter wel een downside: de nood ondersteuning (24/7) van Hypernode brengt extra kosten met zich mee. Dit gebeurt. wanneer er een probleem voordoet buiten werktijden. Maar daar staat weer tegenover dat er een SLA van 99,5% uptime wordt beloofd.

Verschillen tussen deze twee vormen van Magento hosting

Om een duidelijk antwoord te geven op de vraag: “wat is de best Magento hosting?” staat hieronder nog eenmaal een beknopte samenvatting weergegeven. Hierin staan de functionaliteiten over de eerder genoemde varianten van hosting voor Magento.
Adobe Commerce (voorheen Magento) server hosting bij Adobe Commerce Cloud brengt weinig risico’s met zich mee. Alle functionaliteiten binnen Adobe Commerce (Magento) kunnen worden aangedaan en sluiten naadloos aan op andere functionaliteiten die Adobe producten kunnen leveren. Als je voor zekerheid wil kiezen bij hosting voor Magento dan is ACC een veilige optie.
Wanneer je toch liever zelf het heft in eigen handen neemt en kiest voor managed Magento hosting dan biedt Hypernode uitkomst. Dit platform biedt alles wat je van een Adobe Commerce (Magento) hosting provider kan vragen, soms echter wel tegen extra betaling.

Aan de slag met de hosting van jouw webshop?

Itonomy is erkend Adobe / Magento Professional Solution Partner en gespecialiseerd in Adobe Commerce (voorheen Magento) en Magento Community. Dit betekent dat wij precies weten hoe we jouw Adobe Commerce / Magento webshop optimaal kunnen laten presteren met Adobe producten uit de Experience Cloud. Samen met ons team van developers, strategen en designers bouwen wij e-commerce platformen van het hoogste niveau. Hierbij hoort uiteraard ook gedegen hosting.

Itonomy ondersteunt jou graag bij het kiezen van de juiste Adobe Commerce/  Magento hosting voor jouw webshop. Met behulp van Adobe Commerce (Magento) zorgen wij voor de juiste oplossing. Draait jouw webshop op een ander platform? Lees dan op deze pagina alles wat je moet weten over een Adobe Commerce (Magento) migratie.

Heb je aan de hand van deze informatie andere of meer vragen over Adobe Commerce (Magento) hosting?

Laten we kennismaken!