Adobe / Magento B2C webshop

Het nieuwe online shoppen draait om de totaalbeleving: de Customer Experience. Zoals: hoe verzorg je met je Adobe / Magento B2C een optimale online ervaring? Hiermee helpt Itonomy organisaties te groeien naar een volwassen e-commerce strategie. Hierbij wordt een solide, perfecte en innovatieve online ervaring, ofwel e-commerce strategie ontwikkeld, die waarde toevoegt zodat jouw webshop kan groeien. Het B2C platform dat de beste online ervaring teweegbrengt is Magento Community of Adobe Commerce.

Adobe / Magento B2C: de consument staat centraal

Veel B2C gedreven organisaties kijken naar de twee opties die Adobe / Magento Open Source aanbiedt. Aan de ene kant staat de Open Source variant, ofwel de Magento Community variant. Aan de andere kant staat de Adobe Commerce (voorheen Magento) variant. Deze krachtige oplossing werkt op basis van een licentiemodel. Deze PAAS oplossing (Platform As A Service) biedt veel meerwaarde. Over het algemeen zijn de grootste verschillen tussen de twee opties van Adobe Commerce en Magento B2C;

 • Creëer prachtige gebruikerservaringen met de Adobe Magento Pagebuilder; het is gemakkelijk om met een drag and drop beweging content te creëren.
 • Persoonlijke shopping ervaring met de personalisatie: Segmenteer klantgroepen en geef ze een persoonlijke shop ervaring.
 • Behoudt het overzicht met de content planning: eenvoudig content en producten beheren, reviewen en publiceren.
 • Loyale klanten binden met het geavanceerde loyalty programma: beheer eenvoudig je klanten en zorg voor optimale klantenservice.
 • Return Material Authorization, beter bekent als RMA module
 • Geïntegreerde rapportages voor optimale grip

Meer verdieping in Adobe Commerce en Magento B2C nodig?

Waar sommige B2C georiënteerde bedrijven volledig op de hoogte zijn van alle Adobe Commerce / Magento B2C opties en mogelijkheden, hebben andere organisaties vooral behoefte aan meer verdieping en informatie. Hierbij kijken we graag naar jouw specifieke situatie, wensen en toekomstplannen en gaan in gesprek over alle mogelijkheden voor een B2C webshop. Het bereiken van het juiste publiek, het bieden van optimale service en het aanbod van de juiste producten aan klanten staat hierbij centraal.

Waarom Itonomy?

Itonomy is erkend Adobe Commerce (voorheen Magento) Professional Solution Partner en heeft jarenlange ervaring in het uitwerken, bouwen en optimaliseren van zowel B2C als B2B webshops. Daarmee helpt Itonomy organisaties te groeien met een doordachte e-commerce strategie. Ook werken wij met gecertificeerde Adobe en Magento developers. Hiermee levert Itonomy hoogwaardige B2C e-commerce oplossingen van Adobe en Magento. In samenwerking met onze klanten bouwen wij een volwassen en sterk converterende Adobe of Magento B2C shop op.

Wij staan volledig achter de Adobe Commerce / Magento  B2C software en kennen alle ins & outs. Daarnaast zijn wij volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen in de B2C retail. Naast ervaring met Adobe Commerce (Magento) en Community zijn wij dagelijks bezig met het koppelen en implementeren van verschillende systemen. Denk hierbij aan:

 • Product Information Management
 • PWA
 • CRM integraties
 • WMS integraties
 • ERP integraties

Heb je vragen over het opbouwen van een B2C webshop of ben je op zoek naar informatie over het migreren naar de B2C shop Adobe /Magento ? Lees dan hier meer over Itonomy.

B2C retail: hoe speel je in op groei?

B2C webshops willen groeien door meer bezoekers binnen te halen en de omzet te vergroten. Hiervoor ligt de basis natuurlijk bij het laten bouwen van een sterke en toekomstbestendige webshop. Een Magento B2C oplossing zoals Adobe Commerce (voorheen Magento)  biedt het juiste fundament om op te kunnen schalen. Zo is de Adobe / Magento B2C webshop volledig gericht op een geweldige klantervaring en hoog gebruiksgemak.

Enkele goede voorbeelden waarvoor Itonomy een Adobe en Magento oplossing heeft geïmplementeerd zijn ricomoda.com en tuinmeubelland.nl. Beide B2C webshops zijn gebouwd op Adobe en Magento  en maken optimaal gebruik van alle sterke retail functionaliteiten van Magento.

Verkoop aan consumenten

Ten eerste biedt Adobe Commerce / Magento voor B2C verschillende opties om het juiste publiek te bereiken. Zo is Magento 2 snel en volledig geoptimaliseerd voor Google. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de mogelijkheden voor het plaatsen van content zoals blogs. Maar ook het opbouwen van een sterke menu & url structuur met meerdere sublagen behoort tot de mogelijkheden van Adobe Commerce / Magento B2C.

Ten tweede is het mogelijk om binnen Adobe Commerce / Magento  gepersonaliseerde content, promoties en stijlen op basis van klantprofielen te tonen. Hierdoor krijgen bezoekers de juiste content te zien voor de beste gebruikerservaring. Dit gebeurt onder andere op basis van demografische gegevens en eerder vertoond gedrag.

Ten derde is het met Adobe Commerce / Magento voor B2C webshops mogelijk om de juiste producten aan te bieden per type klant. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om op basis van eerder bekeken items gerichte koopopties te bieden. Denk hierbij aan het vertonen van ‘shop-the-look’ items welke de Cross & Up-sell mogelijkheden sterk verbeteren.

Veelgestelde vragen

Er is een aantal belangrijke factoren welke jouw klant inspireren en enthousiasmeren om een aankoop te doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Progressive Web App. Een PWA is in essentie een front-end voor de webshop en uitermate geschikt voor B2C retail. Zo voldoet een PWA perfect aan de eisen van een B2C shop want:

 • Een PWA boost je SEO positie in Google
 • Browsen voelt aan als bij een “normale” app, dus mega snel

Bij Itonomy weten wij precies wat jouw klanten prettig vinden. Als resultaat werken wij er dan ook hard aan om de B2C webshops van onze klanten continue te optimaliseren en professionaliseren aan de hand van Adobe Commerce en Magento B2C.

Itonomy krijgt veel vragen over Adobe Commerce (voorheen Magento) Cloud. Als onderdeel van de Adobe Magento Suite behoort ook high-end cloud hosting tot de mogelijkheden. Onder andere bestaat dit uit een aantal high-end software componenten, die tezamen een vlekkeloze hosting van je Adobe Commerce (Magento) waarborgen. Bovendien biedt Adobe Commerce (Magento) Cloud de mogelijkheid om de flexibiliteit van Adobe Commerce (Magento) te combineren met de bedrijfstools van Adobe Experience Cloud.

Een B2C webshop laten bouwen door Itonomy?

Vraag onze demo aan!
itonomy b2c webshop