JOSH V

Itonomy boost JOSH V's online kracht met Magento e-commerce platform

All cases

Itonomy is trots op de samenwerking met het bekende modemerk JOSH V. Als een van de snelst groeiende namen in de modewereld, met fans over de hele wereld, is JOSH V, opgericht door influencer en eigenaar Josh Veldhuizen, een bekend fenomeen. JOSH V zet met haar nieuwe Magento e-commerce platform een stap in professionalisering om de merkbeleving ook online te versterken.

Toekomstbestendig partnership

JOSH V heeft na een grondige pitchperiode voor Itonomy gekozen, vanwege onze uitgebreide e-commerce expertise in de fashion wereld en onze visie op de toekomst van e-commerce. Onze samenwerking gaat namelijk verder dan een traditionele klant-leverancier relatie; het is een partnership waarbij we constant zoeken naar een geoptimaliseerde prestatie. Het vermogen om niet alleen te leveren, maar ook strategisch mee te denken zorgt voor een nieuwe verhouding tussen klant en implementatiepartner. Ook na de livegang van het nieuwe Magento e-commerce platform bestaat er een duurzame en continue samenwerking om groeiambities te realiseren.

Magento platform als basis

Met een heldere scope en een doordacht plan is er een volwaardig Magento e-commerce platform gerealiseerd. Met toewijding is er gewerkt aan de optimalisatie van het bestaande Magento e-commerce platform, resulterend in een sterk fundament. Dankzij de implementatie van Storyblok als CMS heeft JOSH V de volledige autonomie over hun content.  Niet alleen geeft dit meer vrijheid in het publiceren van content, het verbetert ook de SEO-prestaties. Een aantal van de  voordelen van dit headless CMS voor het content team van JOSH V zijn onder meer;

  • “Shop the look” aankopen beheren en realiseren;
  • Producten en content mixen op product overzicht pagina’s;
  • Oneindig pagina’s kunnen realiseren met eigen indeling;
  • Maximale flexibiliteit met versiebeheer en contentplanning.

Voor fashion organisaties is het snel realiseren van goede content onmisbaar. Omdat Storyblok de juiste tools hiervoor biedt, kan het ook met snelheid gepubliceerd worden.

Wat we hebben gerealiseerd

  • Headless B2C platform op basis van Magento;
  • Integratie met nieuw ERP “Microsoft Dynamics 365 Business Central”;
  • Loyalty integratie met Retail Lion;
  • Omnichannel toepassingen;
  • Integratie met de krachtige Fashion & Retail Apps van TCOG (itSuitsFashion 365 en LS Retail);
  • Snelle pagespeed en hoge scores met onze partner Hypernode.

 

Samenwerking met TCOG voor ERP-implementatie

Naast onze bijdrage, werken we nauw samen met TCOG, de ERP-implementatiepartner van JOSH V. Gebaseerd op Microsoft Dynamics, zorgt TCOG voor een naadloze integratie tussen de webshop en het ERP-systeem, waardoor JOSH V operationeel efficiënter kan werken.

Succes tijdens Black Friday, de eerste stress test

Een tastbaar resultaat van onze samenwerking is de vlotte lancering van de shop twee weken voor Black Friday. Dit cruciale moment in het verkoopseizoen verliep beter dan ooit tevoren, met een hogere omzet dan verwacht. Onze samenwerking helpt JOSH V om hun doelen voor retentie, verkeer, conversie en omzet te behalen.

Een gewaardeerde samenwerking

Wat deze samenwerking zo bijzonder maakt, is de ontspannen sfeer en het gevoel van echt partnerschap. De vruchtbare meetings en constante communicatie zorgen ervoor dat we op één lijn zitten. Bij Itonomy streven we ernaar om niet alleen aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen, maar deze te overtreffen. En bij JOSH V hebben we dat precies gedaan. We kijken uit naar een nog langdurige en succesvolle samenwerking.

Ben je een fashion merk met groeiambities? Dan spreken we je graag!

Laten we kennismaken!