ERP integratie in jouw Adobe / Magento shop

Adobe / Magento is één van de meest gebruikte e-commerce platformen wereldwijd. Maar niet iedereen kan van dit platform gebruikmaken. Dit komt mede door de complexiteit van het CMS. Enkel de top binnen de online wereld waagt zich aan het opzetten van een Magento webshop. Dit is begrijpelijk: de vrijheid en efficiëntie die een organisatie ervoor terugkrijgt is het bouwen meer dan waard.

Adobe - Magento Marketplace

Bovendien zijn er ook tal van verschillende tools en extensies te gebruiken vanuit de Adobe – Magento Marketplace. Zo zijn er ondersteuningen voor een Progressive Web App, Product Information Management en Customer Management Systemen. Verder kan een organisatie ook gebruik maken van een ERP koppeling.

Itonomy heeft de nodige ervaring als het aankomt op het opbouwen van volwaardige e-commerce platformen. Hieronder valt ook ervaring met het implementeren en integreren van extensies en tooling binnen een webshop, zodat jij direct aan de slag kunt. Benieuwd met welke Adobe – Magento 2 ERP extension Itonomy jouw organisatie kan ondersteunen? Lees dan verder.

Wat zijn ERP integraties en op welke manier zijn ze waardevol voor jouw organisatie?

In de basis houdt een Enterprise Resource Planning integratie niets meer in dan een verzamelnaam van tools die de e-commerce processen binnen een webshop kunnen optimaliseren. De tooling die hiervoor wordt gebruikt loopt uiteen en is afhankelijk van de behoeften en eisen die organisaties aan de tool stellen.

Een ERP koppeling kan ondersteunen in onder andere voorraadbeheer, bestellingen of verzendingen. Met de juiste integratie van die systemen verzekert een organisatie zichzelf van één centrale plaats voor informatiebeheer. Dit houdt in dat wanneer er ergens iets wordt aangepast, deze aanpassing direct overal te zien is. Op deze manier wordt het zoeken naar specifieke gegevens vereenvoudigd en tijd bespaard, welke in andere aspecten kan worden geïnvesteerd.

Het zetten van de volgende stap in organisatiemanagement kan voor bepaalde organisaties een spannende stap zijn. Jouw organisatie is aan het groeien, wil graag online gaan of beter online presteren. Om mee te kunnen draaien in de digitale wereld is het nodig om bedrijfsprocessen te automatiseren.

De meest gebruikte Adobe – Magento 2 ERP extension

Alles komt samen met de juiste ERP integratie. Voor het integreren van wisselende systemen tot één centrale bron van informatie worden er in Nederland tal van verschillende extensies toegepast. Itonomy heeft op deze pagina twee van de meest voorkomende ERP integraties op een rijtje gezet.

Projectmanagement, transactiebeheer en het optimaliseren van werkprocessen zijn een paar van de verschillende aspecten die voorbij komen bij het implementeren van een ERP systeem. Benieuwd met welke van de Magento 2 ERP extensions jouw webshop het meest matcht? Lees dan verder.

Adobe Magento 2

Microsoft Dynamics ERP integratie

Om de verschillende bedrijfsprocessen samen te voegen tot één centraal informatiepunt is Microsoft een van de meest gebruikte systemen. Dit is geen ERP Commerce Open Source oplossing. Maar, de vele mogelijkheden die deze software ontwikkelaar biedt zijn mooi te toe te passen binnen een volwaardig e-commerce platform.

Verbeter de ervaringen bij het transactiebeheer binnen jouw organisatie door onder andere inzichten te verkrijgen uit buitenlandse markten en resources. Hiermee kan met wisselkoersen worden gewerkt en ingespeeld op kostprijs variaties. Of gebruik financiële templates voor projectmatige klanten. Krijg meer inzichten in de verkoopcyclus en verkort daarmee de looptijd van een salestraject.

Microsoft Dynamics of Business One biedt de mogelijkheid om werkzaamheden in een handomdraai te verdelen door gebruik te maken van de resources functionaliteit. Optimaliseer de winstgevendheid door aan te sluiten op de behoeften van de productlevering. Verwerk vaardigheden van specifieke teamleden eenvoudig in Dynamics en plaats deze bij de juiste projecten door gebruik te maken van resource profielen en stimuleer succes. Dit en meer wordt mogelijk gemaakt wanneer dit ERP systeem wordt geïntegreerd met jouw organisatie.

Kortom: verbeter de productiviteit van jouw organisatie door efficiënt processen te volgen, aan te passen op basis van nieuw verworven inzichten en écht samen te werken met andere afdelingen, vanuit één plaats.

Omdat Itonomy veel klanten in de retail en detailhandel heeft, wordt het ERP vaak aangevuld met pakketten zoals LS retail of ItSuitsFashion. Middels een Magento koppelingen heb je dan altijd toegang tot realtime data en cijfers.

 

ERP integreren met SAP Business One

Een organisatie die meegroeit met de tijd, heeft een ERP integratie nodig die dit ook doet. SAP Business One is geen ERP Commerce Open Source extensie, maar biedt ruimte mogelijkheden voor volwassen e-commerce platforms. Met Core van SAP krijg je inzichten in alle werkprocessen die van belang zijn binnen jouw organisatie. Productie, sales en service, project en resource management, het is allemaal inbegrepen.

Met slimme technologieën in analytics, de cloud en big data, wordt het mogelijk om een nieuwe manier van werken in te slaan. Machine learning, Internet of Things, het zijn allemaal ontwikkelingen die bijdragen aan de wereld van morgen. Ook jouw organisatie kan hiervan profiteren.

SAP Business One zorgt voor een koppelingen van data uit verschillende hoeken binnen een organisatie. Automatisering van werkprocessen zoals payrolling, supply chain management en rapportages horen hier ook bij. Het is mogelijk om met verschillende API’s te werken. Hierdoor kunnen cloud based,B2B, D2CB2C en web services met elkaar worden geïntegreerd.

Native apps maken het mogelijk om de data altijd en overal beschikbaar te hebben. Real time analytics data ondersteunt in het maken van beslissingen, wat data driven werken stimuleert. Klaar voor de volgende stap? Gebruik een ERP integratie.

Itonomy ondersteunt graag in het installeren van een ERP integratie

Als Professioneel Solution Partner kan Itonomy jou en jouw collega’s alles vertellen over een Enterprise Resource Planning integratie. Met de juiste ervaring in het opzetten van Adobe / Magento webshops en integreren van extensies binnen volwaardige e-commerce platformen, kan Itonomy van meerwaarde zijn voor jouw organisatie. Het is tijd om over te stappen naar een Enterprise Resource Planning systeem dat bij de behoeften van jouw organisatie aansluit.

Heb je nog vragen over dit e-commerce platform of ben je op zoek naar meer informatie over een ERP integratie?