Webshop laten maken

Een nieuwe webshop laten maken is iets dat je niet dagelijks laat doen. Daarom dien je hier goed over na te denken en jouw wensen en eisen uit te schrijven. Waaraan wil je dat de webshop bouwer gaat werken? Wij van Itonomy staan je graag te woord en helpen jou met het realiseren van een nieuwe webshop. Itonomy is erkend Magento Professional Solution Partner en je kunt door ons een professionele webshop laten bouwen. Itonomy bouwt hoogwaardige Adobe Magento 2 webshops voor e-commerce bedrijven actief in verschillende branches en segmenten. Lees snel verder en ontdek wat er allemaal komt kijken bij een webshop laten maken!

Heb je al een bestaande webwinkel en wil je een nieuwe professionele shop laten maken? Lees dan hoe migreren naar Magento 2 in zijn werk gaat.

Bekijk de realisatie van de BARTS webshop

Professionele webshop laten bouwen door Itonomy

Itonomy is gespecialiseerd in het ontwikkelen en migreren van de e-commerce platforms Magento Commerce en Magento Community. Magento Commerce is het meest gebruikte e-commerce platform van dit moment en wij begrijpen waarom! Magento Commerce biedt ontzettend veel unieke functionaliteiten waardoor jouw bezoekers gegarandeerd de beste winkelervaring zullen beleven. Wij begrijpen dat je mogelijk pas kort bezig bent met het inventariseren van welke e-commerce software je nodig hebt. Of je nu voor het B2B segment, of als je een professionele webshop wil laten realiseren voor de B2C markt, Itonomy helpt en informeert je graag verder! Onze developers hebben jarenlange ervaring met het realiseren van een Magento webwinkels op maat en kunnen je daarom alles vertellen over de voordelen van Magento 2.

Hoe gaat een professionele webshop laten maken in zijn werk?

Het in kaart brengen van de wensen en behoeften van de klant en je organisatie gaat vooraf aan de realisatie. Het is namelijk belangrijk om uit te werken hoe een webshop ingericht dient te worden en aan de hand van welke webshop software (bij Itonomy bouwen we exclusief Magento webshops) een e-commerce webshop wordt opgebouwd. In de basis bestaat een webshop laten bouwen uit het bedenken, bouwen en onderhouden.

 

Architectuur

Een shop laten maken begint bij het uitwerken en opzetten van de juiste infrastructuur. Itonomy helpt graag bij het selecteren van het juiste e-commerce platform welke worden gekoppeld aan achterliggende systemen. Ook adviseren wij je graag in het bouwen van een schaalbare en beheersbare architectuur voor de e-commerce omgeving. Alles wat komt kijken bij de webwinkel laten ontwerpen staat hier centraal. Webshop ontwerp is waar onze passie ligt en wij nemen je dan ook graag vanaf het begin af aan mee in dit proces.

 

Technische ondersteuning

Samen met onze webshop bouwer ga je in overleg over het ondersteunen en efficiënt inrichten van ERP-systemen, PIM-oplossingen, CRM-integraties, WMS-systemen en overige marketing platforms. Onze kennis & expertise op dit vlak maakt draagt eraan bij dat je door ons een zeer hoogwaardige en professionele website kunt laten bouwen. Zo zijn wij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en zetten wij volop in op webdevelopment.

 

Strategie

Een professionele webshop laten bouwen gaat ermee gepaard dat je wordt meegenomen en geadviseerd tijdens het hele traject. Zo stellen wij altijd in overleg een concreet en strategisch plan op waarbij rekening wordt gehouden met het tijdspad en de financiële mogelijkheden. Het begeleiden vindt plaats tijdens verschillende strategische sessies welke volgens een vooraf opgestelde roadmap zullen verlopen. Zo krijg je een goed beeld van alles wat er komt kijken bij de realisatie.

 

Identiteit & UX-design

Onze Magento 2 webshops krijgen een responsive design op maat en dat betekent dat het design aansluit bij alle verschillende devices. Het design dient aan te sluiten bij de uitstraling en beleving van de organisatie. Daarbij houden wij er rekening mee dat de gebruiker heel gemakkelijk kan navigeren naar de juiste en gewenste pagina. Onze webshop bouwer weet precies wat jij wil en zal bijvoorbeeld rekening houden met duidelijke “call to action” knoppen. Itonomy zal dus niet zomaar een webshop ontwikkelen, maar staat garant voor het creëren van zeer hoogwaardige Magento 2 webshops.

 

Development

Development wordt gezien als het daadwerkelijk laten bouwen van de webshop. Op basis van alle wensen en eisen uit de strategische en architectuur fasen wordt de webshop ingericht. Tijdens het proces van de webshop laten maken staat een optimaal presterende webshop centraal. Onze webwinkel bouwer draagt zorg voor het implementeren van de beste oplossingen. Magento is wereldwijd het meest gebruikte e-commerce platform en hierdoor zijn er vele functionaliteiten en plug-ins beschikbaar.

Projectmanagement

Wij zijn van mening dat Itonomy zich onderscheidt op basis van service en kwaliteit. Door continu open kaart te spelen en inzicht te verlenen waar wij precies mee bezig zijn, proberen wij je zoveel mogelijk mee te nemen in het hele proces. Door ons projectmanagement kunnen wij er zorg voor dragen dat projecten binnen een realistische termijn worden doorlopen. Daarnaast garanderen wij de juiste balans, doorlooptijd, kwaliteit en budget. Ook dit is onderdeel van een professionele webshop laten maken.

 

Beheer & Support

Na de webshop realisatie is het belangrijk om de opgeleverde webshop continu te blijven monitoren. Een goede webshop dient namelijk altijd live te blijven staan en doorontwikkeld te worden. Itonomy werkt volgens het principe: ontwikkel, test, acceptatie en productie (OTAP). Hierdoor kunnen wij de webshop ontwikkelen en vooral blijven door ontwikkelen zonder dat de consument daar iets van hoeft te merken. Ook updates, patches of fixes vallen onder Beheer & Support en wij ondersteunen onze klanten hier graag in.

 

Insights

Ook het bieden van inzicht is iets waar onze webwinkel bouwers je in kunnen ondersteunen. Zo hebben wij een eigen commerce-plugin ontwikkeld waarmee wij data van onze webshops kunnen meten. Denk hierbij aan data over de techniek, business-goals en gebruikerservaring. We gebruiken hiervoor ook programma’s zoals New Relic en hotjar. KPI’s worden op deze manier goed gemonitord en vervolgens gepresenteerd aan de klant. Zo gaan wij een stap verder en bieden wij extra webshop software.

Van het ontwerp tot een webwinkel laten bouwen

Zoals je kunt lezen bestaat de realisatie van een professionele Magento 2 webshop uit verschillende belangrijke stappen. Magento is een prachtig platform waarmee de mogelijkheden zich ver uitstrekken. Bij Itonomy hebben wij jaren ervaring met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van verschillende soorten e-commerce webshops. Daarnaast bieden wij naast de bouw van de webshop bijvoorbeeld ook Magento hosting aan. Wij bieden echte maatwerk webshops aan en denken heel graag met je mee.

Waarom zou je kiezen voor Itonomy?

Itonomy is erkend Magento Professional Solution Partner en helpt je daarom graag bij het inventariseren van de benodigdheden voor een Magento webshop! Heb je vragen over dit e-commerce platform of ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Christiaan de Jong.

Bel of app 0618966077 of e-mail naar christiaan.dejong@itonomy.nl

Neem direct contact op