Divide koppeling

Itonomy helpt klanten met een Magento koppeling voor ACA en hun fysieke winkels. Onze partner Divide heeft de oplossing voor de klassieke retail branche. Echter om optimaal te werken in een omnichannel situatie heeft Itonomy een koppeling gerealiseerd.

Omnichannel Integration Suite

Een naadloze integratie van je Magento webshop en fysieke winkels? Wil je eenvoudig kunnen opschalen met een platform waar je verschillende kanten mee op kan? De Omnichannel Integration Suite (OIS) van Divide is een modulaire en schaalbare omnichannel integratielaag, gespecialiseerd voor fashion e-commerce ondernemers.
OIS is een zogenoemd middleware-oplossing die flexibel inspeelt op de dynamiek van de fashion markt. Het OIS-platform kan in verschillende IT-architecturen worden ingezet om een traditioneel ERP-systeem volledig te ontsluiten of om missende processen te completeren. Door jarenlange ervaring hebben is veel kennis vergaard omtrent ERP en POS integraties en de functionaliteiten die aan markt beschikbaar worden gesteld.
Itonomy heeft veel ervaring met het realiseren van deze koppeling aan Magento. Ongeacht of je de Commerce of community versie gebruikt. Ook de ondersteuning van PWA (headless) oplossingen is mogelijk.

Waarom Itonomy?

Wij zijn Adobe Commerce professionals. Onze e-commerceplatformen bouwen wij in Adobe – Magento, omdat wij weten dat dit de beste online ervaring teweegbrengt. Wij hebben dan ook de hoogste technische standaard in Magento e-commerce, wat ons een erkende Adobe Solution partner maakt. Het is onze missie om samen met jou supersterke en succesvolle B2B, B2C en D2C e-commerce oplossingen te bedenken, bouwen en onderhouden.

WIL JIJ OOK MET ITONOMY OVERSTAPPEN NAAR EEN NIEUW PLATFORM?